Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’in göreve gelmesinin ardindan, Adana’nin her kulvarda çehresi degismeye basladi. Bir yandan seffaf belediyecilik için meclis toplantilarini sosyal medyadan canli yayinlayan ve ihalelerin canli yayinlanmasi için çalisma baslatan Adana Büyüksehir Belediyesi, diger yandan Adana’nin daha çagdas ve düzenli bir kent haline gelmesi için çaba gösteriyor.

 

Belediyenin her konuda daha kaliteli hizmet verir hale gelmesi için gece gündüz çalisan basta Baskan Zeydan Karalar ile bürokratlar ve personel, Adana’yi görsel açidan pozitif hale getirmeye de kararli.

 

Baskan Zeydan Karalar’in talimatlari dogrultusunda, Adana Büyüksehir Belediyesi  Park ve Bahçeler Daire Baskanligi koordinesinde, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Baskanligi ve Fen Isleri Daire Baskanligi’nin katilimiyla, Süleyman Demirel Bulvari’nda peyzaj, kaldirim, göbek ve kavsaklarda düzenleme, budama, çim biçilmesi, aydinlatma ile yabani bitkilerin sardigi yol kenarindaki bos alanlarda temizlik yapildi.

 

Ayrica yol boyunca çöp kovasi konuldu, banklar yenilendi. Çalisma yapilan kavsak, bulvar, refüj ve kaldirimlar hem daha kolay kullanilabilir hale getirildi, hem de görsel açidan estetik bir görünüme kavustu.