Tarih: 23.02.2020 17:18

ADANA MİLLETVEKİLLERİ CEYHAN SPORA SAHİP ÇIKMADI

Facebook Twitter Linked-in

ADANA MILLETVEKILLERI CEYHAN SPORA SAHIP ÇIKMADI

Konusurken mangalda kül birakmayan Adana  Milletvekilleri 200 Bin Nüfuslu Ceyhan ilçesinin Bal Liginde mücadele eden Ceyhan Spor’a sahip çikamadilar

Günlerdir Ceyhan spor yenilsin diye Basta Mersin Valiligi Emniyeti ve Kulüpleri basta olmak üzere bin bir bahaneler üreterek Bugün oynana MESKI ve Gururumuz Ceyhan Spor’u seyircileri Mersin’e sokmayarak takimimiza ve yönetimine linç giriminde bulunulmus. Yetmedi Maçi  çok büyük zorluklarla Canli yayin vermeye gayret gösteren Ceyhan Mavi Haber Gazetesi ve Ceyhan Wep Tv Sahibi Meslektasimiz izzet Aydemir’in görevi esnasinda saldiriya ugrayarak kamerasi kirilmistir.

  Günlerdir Ceyhan Spor’a sahip çikilmasi konusunda Ceyhan basini  Adana Milletvekillerine çagrida bulunmalarina ragmen Adana Milletvekilleri kafalarini Kumdan çikarmadilar.

 

Tehdit  ve zorbalilara karsi Beraberlikle sonuçlanan Maçta kaybeden Adana Milletvekilleri siyasetçileri olmustur. Sadece seçim zamani Ceyhan Sevdamizdir diyerek Oy için milletin duygularini sömüren sözüm ona Adana Milletvekilleri, simdi Ceyhanlilarin yüzüne nasil bakacaksiniz? Hiç mi utanmayacaksiniz Özellikle Cumhur ittifaki Milletvekilleri 200 bin nüfuslu Ceyhan’i Cezalandirmaniz bitmedi mi? Verdiginiz hiçbir sözünüz yerine getirmediniz? Basta Ceyhan Devlet Hastanesinin yillardir bitmedigi gibi Vatandasin hiçbir yarasina mehlem olmayan Cumhur ittifaki Vekilleri Milletin agzina bir parmak bal çalmaktan baska is yapamayanlar.Sizi Allah Bildigi gibi yapsin?

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —