Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

ADANA SAĞLIK-SEN ŞUBESİ DEN ANKARA ÇIKARTMASI

ADANA SAĞLIK-SEN ŞUBESİ DEN ANKARA ÇIKARTMASI

ADANA SAĞLIK-SEN ŞUBESİ DEN ANKARA ÇIKARTMASI

 

ADANA SAGLIK-SEN SUBESI DEN ANKARA ÇIKARTMASI

 Adana Saglik-Sen Sube Baskani Bekir Nennioglu  ve beraberindeki ve Sube Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ak Parti Sivil Toplum ve Halkla Iliskilerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Adana Milletvekili Jülide Sarieroglu Ak Parti Yerel Yönetimler Baskan Danismani Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Saglik  Bakanligi Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardimcisi Dr. Aziz Alper Biten, Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardimcisi .Dr. Ismail Kaya , Sagligin Gelistirilmesi Genel Müdürlügü  Daire Baskanlari Mustafa Örnek ve Mutlu Kaya ile Saglik-Sen Genel Merkezini ziyaret ederek, Adana Saglik personelinin ihtiyaçlarini ve çözüm bekleyen sorunlarini dile getirildi ve ayrica çözüm önerileri üzerinde fikir alisverisinde bulunuldu.

 

Adana Saglik hizmetinin kalitesi ve isleyisi adina  son atamalar ile  Adana’ya atanan 350 saglik personeli ve 135 uzman hekim ve pratisyen hekim için tesekkür eden Baskan Nennioglu,hala devam eden hekim ve saglik personeli ihtiyacinin önemini de bildirdi.

Bu yil yapilacak Yeni personel atamalarinda Adana için 400 yeni hemsire talebinde bulunurken mevcut saglik çalisanlarinin yasadigi Kres sorunu ve çözüm önerileri görüsüldü.

 

Görüsmede ayrica 4. Dönem 1. Il Divan Kuruluna davet edilen  basta Ak Parti Sivil Toplum ve Halkla Iliskilerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Adana Milletvekili Jülide Sarieroglu Ak Parti Yerel Yönetimler Baskan Danismani Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci ve  bürokratlarin nazik davetinden  dolayi memnuniyetlerini dile getiren,

Adana Saglik-Sen Sube Baskani Nennioglu “Sayin Adana Milletvekillerimiz Jülide Sarieroglu Hanim ve Ahmet Zenbilci Beyefendiye, Genel Müdür Yardimcilarimiz ve Daire Baskanlarimiza samimiyetlerinden ve ev sahipliklerinden dolayi tesekkür ederim.“dedi

 

 



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli