Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Adana vesikalık çektirmek için girdiği iş yerinde fotoğrafçıyı bacağından vurdu

Adana vesikalık çektirmek için girdiği iş yerinde fotoğrafçıyı bacağından vurdu

Adana vesikalık çektirmek için girdiği iş yerinde fotoğrafçıyı bacağından vurdu

Vesikalik çektirmek için girdigi is yerinde fotografçiyi bacagindan vurdu

Adana'da kimligi belirsiz kisi, vesikalik fotograf çektirme bahanesiyle girdigi is yerinde fotografçi Mehmet Özlü'yü tabancayla bacagindan vurarak yaraladi. Süpheli olayin ardindan kaçarken, hastaneye kaldirilan Özlü kendisini görüntüleyen gazetecilere Fotografimi çekmeyin. Fotograf makinenizi alirim diye bagirdi.

 Olay, öglen saatlerinde merkez Seyhan ilçesi Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. Caddedeki yan yana iki fotografçidan ilk önce birine girip vesikalik fotografin fiyatini soran kimligi belirsiz kisi, daha sonra Mehmet Özlü'ye ait fotografçi dükkanina girdi. Vesikalik fotograf çektirecegini söyleyen kisi, bir anda belinden çikardigi tabancayla Özlü'nün bacagina 3 el ates etti. Özlü kanlar içinde yere yigilirken, süpheli is yerinden kaçti. Silah sesini duyan ve yaralanan Mehmet Özlü'yü gören esnaf arkadaslari polis ve saglik ekiplerine haber verdi. Yarali Mehmet Özlü'ye ilk müdahaleyi yapan esnaf arkadaslari, is yerinde fotograf çekmek için kullanilan yapay gelin buketini Özlü'nün bacagina baglayip tampon yapti.

'FOTOGRAF MAKINENIZI ALIRIM'

Olay yerine gelen saglik görevlilerince yapilan ilk müdahalenin ardindan sag bacagindan yaralanan Mehmet Özlü sedyeyle ambulansa tasidi. Özlü, kendisini görüntüleyen gazetecilere Fotografimi çekmeyin. Fotograf makinenizi alirim diye bagirdi. Yarali Mehmet Özlü, daha sonra Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldirildi.

Polis is yerindeki ve çevredeki güvenlik kamerasi görüntülerini incelemeye alip, süpheliyi yakalamak için çalisma baslatti.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli