Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Adana'da 80 yaşındaki kadın, şiddet uyguladığını ileri sürdüğü kendisinden 17 küçük dini nikahlı kocasını odunla dövüp bıçakla yaraladı.

Adana

Adana'da 80 yaşındaki kadın, şiddet uyguladığını ileri sürdüğü kendisinden 17 küçük dini nikahlı kocasını odunla dövüp bıçakla yaraladı.

Adana'da 80 yasindaki kadin, siddet uyguladigini ileri sürdügü kendisinden 17 küçük dini nikahli kocasini odunla dövüp biçakla yaraladi.
Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bagli Namik Kemal Mahallesinde 16 Kasim Cumartesi aksami meydana geldi. Iddiaya göre, Rahime Bolat dini nikahla evlendigi kendisinden 17 yas küçük Celal Soykuzugüdenli ile kendisine kötü davrandigi için tartismaya basladi. Rahime Bolat tartisma alevlenince kapiyi hizla çarparak disari çikti. Bunun üzerine Soykuzugüdenli oturdugu yerden kalkip esinin üzerine yürüyerek 'Kapiyi neden çarpiyorsun' diye bagirdi. Rahime Bolat ise eline aldigi odun ile esine vurmaya basladi. Sinir krizi geçiren Bolat, kocasi yere düsünce vurmaya devam etti. Daha sonrada mutfaktan aldigi biçakla kollarindan yaraladi. Sesler üzerine eve gelen komsulari hemen polise ve saglik ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen saglik ekipleri kanlar içinde kalan Soykuzugüdenli'yi Adana Sehir Hastanesine kaldirdi. Yasli kadini ise polis gözaltina alip Denizli Polis Merkezine götürdü. Yasli kadin geceyi polis merkezi nezarethanesinde geçirdi. 17 Kasim günü tedavi olan ve hayati tehlikesi bulunmayan Soykuzugüdenli hastaneden çikar çikmaz esinin bulundugu polis merkezine giderek sikayetçi olmadigini söyledi. Bunun üzerine Bolat savciligin karariyla tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi. Daha sonra kari koca aksam dehseti yasadiklari eve geldi.

 

'Beni sürekli dövüyor'

Rahime Bolat, esinden sürekli siddet gördügünü belirterek, 'Aksamda yine önceki yillarda uyguladigi siddet yüzünden tartisma çikti. Yine bana siddet uygulayacakti. Ben de kapiyi çarpip disari çiktim. Yanima gelip kapiyi hizli çarptigim için benimle tartismaya devam etti. Ben de yine beni dövecek diye korktum. Her zaman ben mi dayak yiyecegi diye elime sopa alip ona bir süre vurdum. Ben bu adam yüzünden kanser oldum. Kafamda hala onun darp izleri var' dedi.

'Artik dövmüyorum'

Cela Soykuzugünedli ise 'Aksam kapiyi çarptigi için tartistik bunun üzerine beni önce odunla dövüp sonrada biçakladi. Ben önce siddet uyguluyordum ama simdi siddet uygulamiyorum. Hep erkekler kadinlari biçaklardi ama bizim kavgada tam tersi oldu. Ben hastaneden çikar çikmaz polis merkezine gittim. Baktim orada duruyor sikayetimden vazgeçtim. Bu nedenle onu biraktilar. Bir daha böyle seyler olmasin' diye konustu.
Soykuzugüdenli yasanan olaylar nedeniyle esinden özür dileyerek barismak istedi. Bolat, önce biraz buna karsilik vermese de kendisi de esini dövüp biçakladigi için özür dileyerek baristi



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı