Bugün, 16 Şubat 2026 Pazartesi
Adana'da okul bahçesinde kebap yapıldı
Adana'nın Kozan ilçesinde bir ilköğretim okulu bahçesinde bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilen lezzet şenliğinde, Adana’nın meşhur kebabı ve Kozan’a özgü limon dondurması öğrencilerin vazgeçilmezi oldu.
Tarih: 8.05.2024 11:05
Güncelleme: 8.05.2024 11:05

Adana'nın Kozan ilçesinde Halit Dağlı İlköğretim Okulu bahçesinde, bu yıl üçüncüsü gerçekleşen lezzet şenliği düzenlendi.

Öğrenciler, Adana ve Kozan’a özgü kebap, limon dondurması, börek çeşitleri ile lezzet dolu bir gün yaşadı.

Okul müdürü Seyban Karaköse, bu yıl 3. kez lezzet şenliğine ev sahipliği yaptıklarını kaydederek öğrencileri hem bölge lezzetleri ile buluşturduklarını hem de okul, öğrenci veli iş birliği ile kaynaşma günü olduğunu kaydetti

'Adanalı çocuklar çok şanslı'

Velilerden Rana Arslan ise öğrencilerin okul bahçesinde yakılan mangal ile Adana lezzetlerini tattıklarını kaydederek, Adanalı öğrencilerin şanslı olduğunu ifade etti.

 

Anahtar Kelimeler: Adana' bahçesinde kebap yapıldı
  • Pazartesi 20.4 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 18.5 ° / 12 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 15.8 ° / 10.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu