Bugün, 21 Eylül 2024 Cumartesi

Adana'da suç örgütü çökertildi: 51 gözaltı

Adana

Adana merkezli 2 ilde düzenlenen 'Kuyu-1' operasyonlarında, elebaşılığını Mustafa Altınyüzük ve Ramazan Altınyüzük’ün yaptığı organize suç örgütü çökertildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamada, organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen KUYU-1 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya resmi X hesabı üzerinden yaptığı bir açıklamada, güvenlik güçleri tarafından Adana merkezli 2 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen KUYU-1 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

Organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen KUYU-1 operasyon hakkında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, elebaşılığını Mustafa Altınyüzük ve Ramazan Altınyzük’ün yaptığı örgütün kahraman güvenlik güçlerimiz tarafından başarı ile icra edilen operasyonlar sonucunda çökertildiğini belirtti.

ekran-alintisi-jpg2.jpg

Bakan Yerlikaya açıklamasının devamında, başarı ile icra edilen KUYU-1 operasyonunda suç örgütü mensubu 51 şüphelinin güvenlik güçlerimiz tarafından kıskıvrak yakalandığını ve adalet karşısına en kısa zamanda çıkartılacağını da belirtti.

Bakan Yerlikaya açıklamasının sonunda ise, başarı ile icra edilen operasyonun sonucunda gerçekleştirilen arama faaliyetlerinde, 5 adet ruhsatsız tabanca, 17 adet ruhsatsız av tüfeği ve çok sayıda dijital materyalin de ele geçirildiğini sözlerine ekledi.



  • Cumartesi 30.9 ° / 21.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 26.1 ° / 19 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 29.1 ° / 19.5 ° Güneşli