Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Adanalı edebiyatçılara Çukurova sahip çıkıyor

Adanalı edebiyatçılara Çukurova sahip çıkıyor

Adanalı edebiyatçılara Çukurova sahip çıkıyor

Adanali edebiyatçilara Çukurova sahip çikiyor

4 Ocak Cumartesi günü kapilarini açacak olan Çukurova 13. Kitap Fuari’nda Çukurova Belediyesi standinda Adanali edebiyatçilar agirlanacak. Adanali yazar ve sairler Çukurova Belediyesi standinda imza günü yapacak ve okurlariyla sohbet edecek. Baskan Soner Çetin, Adana’nin edebiyat dünyasina önemli isimler yetistirdigini belirterek, “Edebiyatçilarimiza ev sahipligi yapmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Çukurova Belediyesi, Çukurova 13. Kitap Fuarinda kuracagi stantta Adanali yazar ve sairleri agirlayacak.

Çukurova 13. Kitap Fuari kapilarini 4 Ocak Cumartesi günü kitapseverlere açacak. 14 Ocak tarihine kadar sürecek olan fuarda Çukurova Belediyesi de açacagi stantla yerini alacak. Çukurova Belediyesi standinda Adana’nin yetistirdigi 13 yazar ve sair imza günlerini gerçeklestirecek, okurlariyla sohbet etmek imkani bulacak.

5 Ocak’ta merhum Adnan Yücel’in esi Ayse Yücel, Ismail Tekin, Muzaffer Özen, 10 Ocak’ta Durmus Sigirci, Mehmet Babacanoglu, Neslihan Dagli, 11 Ocak’ta Mehmet Tasar, Selda Kaya, Ali Ozanemre, 12 Ocak’ta Giyasi Aydemir, Duran Aydin, Sahit Tas ve Demet Dogan Çukurova Belediyesi standinda kitaplarini imzalayacak.

Adana’nin edebiyat dünyasina uluslararasi üne sahip isimler hediye ettigini vurgulayan Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, “Çukurova’nin bereketli topraklari her alanda önemli isimler yetistirmistir. Kültür ve sanat alaninda dünyaca ünlü isimler çikarmis bu topraklar Adana’mizi ve ülkemizi en iyi sekilde her platformda en iyi sekilde temsil etmislerdir. Bizlere düsen kentimizin yetistirdigi bu degerlere en iyi sekilde sahip çikmaktir” dedi.

Baskan Soner Çetin, 13. Kitap Fuarinda bu anlayisla Çukurova Belediyesi olarak stant açacaklarini ve bu stantta Adanali yazar ve sairleri agirlayacaklarini belirterek, “Kentimizin yetistirdigi bu degerler fuar boyunca okurlariyla bulusacak ve kitaplarini imzalayacaklar. Tüm Adanali hemsehrilerimi fuara davet ediyorum” seklinde konustu.



  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli