Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

ADİL SANİ KONUKOĞLU SPOR LİSESİ ÖDÜL TÖRENİ

 ADİL SANİ KONUKOĞLU SPOR LİSESİ ÖDÜL TÖRENİ

- TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

- SANKO HOLDING YÖNETIM KURULU BASKANI ADIL SANI KONUKOGLU:

- “GAZI SEHRIMIZIN VE TÜRKIYE’MIZIN SESINI DÜNYAYA DUYARACAGINIZA INANCIMIZ TAM”

- LISE MÜDÜRÜ BÜYÜKÇAKIR: “BASARIMIZI HER YIL KATLAYACAGIZ”

 

SANKO Holding Yönetim Kurulu Baskani Adil Sani Konukoglu, “Bu okuldan Gazi Sehrimizin ve Türkiye’mizin sesini dünyaya duyuracaginiza inancimiz tam” dedi.

 

Okul Sporlari Türkiye Sampiyonasi’nda dereceye giren Adil Sani Konukoglu Spor Lisesi ögrencilerinin ödüllendirilmesi amaciyla düzenlenen törene törene Sahinbey Ilçe Milli Egitim Sube Müdürü Enver Özaslan ve Sani Konukoglu Vakfi Genel Sekreteri Naci Boran ile Okul Sporlari Türkiye Sampiyonasi’nda dereceye giren ögrenciler ve ögretmenleri katildi.

 

Ögrencilere seslenen Konukoglu, “Elde ettiginiz basarilari takdirle karsiliyorum. Insanoglu bir basariyi elde ettigi zaman sonrasini hayal eder ve daha iyisi için mücadele eder. Sizler de sporcular olarak hirsli ve çaliskan bir ekipsiniz. Inaniyorum ki önümüzdeki daha basarili neticeler alacaksiniz” diye konustu.

 

Okulun ve ögrencilerin gerekli ihtiyaçlarini karsilayacaklarini bildiren Konukoglu, sözlerini söyle sürdürdü:

 

“Bu töreni her yil geleneksel olarak düzenleyecegiz. Siz basardikça ödülünüz katlanacak. Türkiye sampiyonlugundan sonra alacaginiz her basari sizin alacaginiz ödülü de bir kademe yukari çikaracaktir.

 

Yalnizca futbolda degil her bransta basarili olmasiniz. Gaziantep’imizi ve ülkemizi en iyi sekilde temsil edeceginize inancimiz tam. Sizlere inaniyor ve güveniyoruz. Elde ettiginiz basaridan dolayi sizleri kutluyor, emek veren ögretmenlerinize ve degerli ailelerinize tesekkür ediyorum. Birlikte nice basarilari paylasmayi temenni ediyorum.”

 

BASARIMIZI KATLAYACAGIZ

Okul Müdürü Halil Büyükçakir da konusmasinda, basarilarini her yil katlayarak devam ettireceklerini belirterek, “Her zaman yanimizda olan ve desteklerini esirgemeyen Sayin Adil Sani Konukoglu Baskanimiza tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

 

Konusmalarin ardindan ödül törenine geçildi. Gelecek yillar için sporcularin ödüllerinin; Türkiye üçüncülügü, ikinciligi, birinciligi, Türkiye sampiyonluklari, Balkan sampiyonlugu, Avrupa sampiyonlugu, dünya sampiyonlugu kategorilerine göre belirlendigi ve bu ödüllerin de ögrencilerin ihtiyaçlarini karsilayacak sekilde düzenlendigi açiklandi.

 

Okullar Arasi Spor Müsabakalari Türkiye Sampiyonasinda halter dalinda birinci olan Ökkes Akay, kizlarda Türkiye birincisi, erkeklerde Türkiye üçüncüsü olan takimlar, Türkiye dördüncülügü elde eden Kiz Futbol Takimi ve Atletizmde Türkiye birinciligi kazanan Atletizm Erkek Takimi sporculari ile basariya katki sunan ögretmenlere ödüllerini SANKO Holding Yönetim Kurulu Baskani Adil Sani Konukoglu,  Sahinbey Ilçe Milli Egitim Sube Müdürü Enver Özaslan ve Sani Konukoglu Vakfi Genel Sekreteri Naci Boran birlikte takdim edildi.

 

Lise resim ögretmeni Azmi Atilla tarafindan yapilan Adil Sani Konukoglu’nun kara kalem çalismasi, tablo Okul Müdürü Halil Büyükçakir tarafindan sunuldu.

 

Biri bireysel sporcu olmak üzere 4 takimdan 41 ögrencinin ödül aldigi tören, hatira fotografi çekimiyle sona erdi.

 



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı