Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Akay'dan Bahçeşehir'e dört müjde!

Akay

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Bahçeşehir Mahallesinde gerçekleştirilen halk buluşmasında mahalle halkına dört müjde birden verdi.

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, Bahçesehir Mahallesinde gerçeklestirilen halk bulusmasinda mahalle halkina dört müjde birden verdi.

Yapimina baslanan parkin iki hafta içinde tamamlanacagini müjdesini veren Baskan Akay, pazar yerinin üstünün kapatilacagini, mevcut spor tesisinin üstüne Bilgi Evi ve yas almis yurttaslar için de bir dinlenme alani yapilacagini söyledi.

 

Baskan Akay’in, her hafta bir mahallede gerçeklestirdigi halk bulusmalarinin bu haftaki adresi Bahçesehir Mahallesi oldu. Muhtar Hasan Ali Berktas ve mahalle halkinin yogun katilimiyla muhtarlik hizmet binasinin yaninda gerçeklestirilen toplantida, Baskan Akay Bahçesehir Mahallesi’nin Seyhan’in en güzel mahallelerinden biri oldugunu vurguladi. Kendisinin de Bahçesehir’deki gibi bahçeli bir evde dogup büyüdügünü dile getiren Baskan Akay, “Böyle bir yerin kiymetinin bilinmesi lazim” dedi.

 

Yapimina baslanan çocuk parki ve dinlenme alaninin yaklasik iki hafta içinde bitirilerek halkin hizmetine sunulacagini ifade eden Baskan Akay, mahalle sakinlerine üç müjde daha verdi.

 

Akay, “Bu mahalle için tespit ettigimiz ve çalismasini yaptigimiz üç sey var. Pazar yerinin üstünün kapatilmasi, mevcut spor tesisinin üzerine Bilgi Evinin yapilmasi ve yas almis yurttaslarimiz için bir dinlenme alani” diye konustu.

Baskan Akay’in konusmasinin ardindan çogunlugunu kadinlarin olusturdugu mahalle sakinleri Seyhan Belediyesi’nden hizmet taleplerini aktardi.



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli