Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Akay:'Sporun yanındayız'

Akay:

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi’ni ziyaret ederek, sporun ve spor camiasının her zaman yanında olacaklarını söyledi

TSYD Nihat Geven Tesislerinde Yönetim Kurulunu ziyaret etti

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, beraberinde Seyhan Belediyesi Basin ve Spor Müdürü Gökhan Üney ile birlikte, Türkiye  Spor Yazarlari Dernegi Adana Sube Yönetim Kurulu’nu Dernege ait Nihat Geven Tesisleri’nde ziyaret ederek, Adana sporu ile ilgili fikir alis –verisinde bulundu. TSYD Adana Sube Baskani Kerim Hosfikirer, Asbaskan Engin Kanber ve Adnan Poyraz,  Sayman Sehmus Baysal Sube Sekreteri Akif Özdemir, yönetim kurulu üyesi Dogan Gülbasar ve Hakan Köker ile Sube Müdürü Mehmet Önal’in yer aldigi ziyarette, Baskan Akay, Seyhan Belediyesi olarak  sporu altyapiya kanalize etmeyi hedeflediklerini kaydetti.

 

Akay, yaz spor okullari kapsaminda Adana’da binlerce çocugu spor ile bulusturmayi hedeflediklerini kaydederken, Adana’da sporun son dönemlerde biraz daha ivme kazandigini söyledi. Akay, Adana’da basarinin saglanabilmesi için güç birliginin olusturulmasi gerektigine dikkat çekerken, özellikle  kamuya ait büyük kuruluslarin Adana’dan kopartilmasinin büyük üzüntü yarattigini kaydetti. Sabanci ailesinin dahi Adana’dan uzaklastigini belirten Akay, “Demiryolu Adana’dan gitti. Havaalani gitmek üzere. TRT gitti. Daha birçok kurulus Adana’dan uzaklastirildi. Bunlarin tek nedeni sen-ben kavgasi. Adana’nin yeniden ataga geçmesi, yeniden o eski günlerine dönmesi için el birligiyle mücadele edilmeli” dedi.

Türkiye Spor Yazarlari Dernegi Adana Sube Baskani Kerim Hosfikirer de, “Öncelikle ziyaretinizden dolayi çok tesekkür ediyorum. TSYD olarak Seyhan Belediyespor ile geçmiste güzel isler yapildi. Bundan sonra da yapilmasi için elimizden geleni yapacagiz. TSYD olarak sporun her bransina olan katkimiz bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da tam olacaktir. TSYD olarak her zaman Adanalinin emrindeyiz. Üzerimize düsen ne görev varsa yapmaya haziriz.



Anahtar Kelimeler: Akay:'Sporun yanındayız'
  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli