Akay, “Gençleri kötülükten sporla kurtaracağız”

Akay, “Gençleri kötülükten sporla kurtaracağız”

Akay, “Gençleri kötülükten sporla kurtaracağız”

Seyhan Belediyesi’nin Sporcu Belediye Baskani Akif  Kemal Akay, yeni dönemde basarili sporcular kazandirilmasi anlaminda tüm imkanlari seferber edeceklerini söyledi. Baskan Akay, “ Gerek bünyemizde bulunan Seyhan Belediyespor Kulübü gerek ilçemizde faaliyet gösteren spor kulüplerimizin  altyapiya yönelip geçmiste oldugu gibi önümüzdeki yillarda  Türk sporuna basarili sporcular kazandirmalari gerektigini düsünüyorum” dedi.

 

DESTEGIMIZI VERECEGIZ

Adana’nin geçmis yillarda degisik branslarda,Türk sporuna önemli sporcular verdigini belirten Baskan Akay,konusmasini söyle tamamladi, “Yetenekli gençlerimizin kaybolup gitmesine müsaade etmemeliyiz. Gelecegimizin teminati olan gençlerimizi, uyusturucu basta olmak üzere benzeri kötü aliskanliklardan kurtarmanin tek yolu spora yönelmelerini saglamalaridir. Bu konuya büyük bir hassasiyet göstermekteyiz. Sporun degisik branslarinda basarili sporcular yetistirilmesi anlaminda belediye olarak tüm kulüplerimizin yaninda yer alip imkanlar dahilinde destegimizi esirgemeyecegiz.”

FATIH ÇALKAMIS,BESIKTAS AYGAZ’A TRANSFER OLDU

Bu arada,Hentbol Erkekler Birinci Ligi’nde mücadele eden Seyhan Belediyespor’un basarili oyuncusu Fatih Çalkamis,Süper Lig takimlarindan Besiktas Aygaz’a transfer oldu. Fatih,sezon içerisinde ortaya koymus oldugu performans ile tüm dikkatleri üzerine çekmisti.