Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

AKAY, “ GÜCÜMÜZÜ HALKIMIZIN SEVGİSİNDEN ALIYORUZ “

AKAY, “ GÜCÜMÜZÜ HALKIMIZIN SEVGİSİNDEN ALIYORUZ “

BAŞKAN AKAY EV ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

 

BAŞKAN AKAY  DURMAK BİLMİYOR

 

 

Seyhan Belediye Başkanı ve İYİ Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, seçim maratonunda ilçenin mahallelerini ziyaret ederek ev toplantılarını aralıksız sürdürüyor.

 

5 YIL DAHA SEYHAN’I BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Hadırlı mahallesinde Feride ve Esat Aydıngülü ailesinin tertiplediği ev sohbet toplantısına katılan Başkan Akay, “Gücümüzü halkımızın sevgisinden alıyoruz. Bu sevgi bize şevk veriyor, yeniden hizmet anlamında bizlere destek veriyor. Desteğiniz, ilginiz ve güveniniz ile 5 yıl daha Seyhan’ı birlikte yönetmeye devam edeceğiz! dedi.

SEYHAN’IN GERÇEK SAHİBİ HALKTIR

Belediye başkanlığı döneminde yaptığı hizmetleri ana başlıklarıyla sohbet toplantısında Seyhan halkına anlatmaya devam eden Başkan Akif Kemal Akay, halktan gelen talepleri de dinleyerek notlarını almayı sürdürüyor. Başkan Akay, ‘Seyhan’ın gerçek sahibi halkımızdır. Onların istekleri doğrultusunda bugüne kadar hizmetlerimi şekillendirip halkın huzuruna çıktık. Bundan sonra da halk isteyecek, biz de o istekler doğrultusunda hizmet edeceğiz’ açıklamasında bulundu.

ÜRETEN SEYHAN’IN MİMARI

Başkan Akay, Seyhan’ın 96 mahallesinde halkın yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti görmenin kendisinin önümüzdeki 5 yıllık dönemde daha fazla hizmet etmesinde yol haritası oluşturduğuna da dikkat çekti. 

Akay, ‘Üreten Seyhan diyerek yola çıktık. Ürettik, hizmetlerimizin devamı da bu ürettiklerimizi daha da geliştirip genişleterek Seyhan halkının emrine sunacağız’ dedi.

 



  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı