Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Aldattığı karısı şikayetçi oldu, cinayette azmettirici oldu

Aldattığı karısı şikayetçi oldu, cinayette azmettirici oldu

Adana'da bir kişinin öldürülmesi olayında aldattığı eşinin şikayetiyle azmettirici olduğu öne sürülen şüpheli yakalandı.

Aldattigi karisi sikayetçi oldu, cinayette azmettirici oldu
Adana'da bir kisinin öldürülmesi olayinda aldattigi esinin sikayetiyle azmettirici oldugu öne sürülen süpheli yakalandi.
Edinilen bilgiye göre, olay 25 Kasim gecesi, Çukurova ilçesi Karslilar Mahallesi Adnan Menderes Bulvarinda meydana geldi. Ulas Çelikten, arkadaslariyla bir mekanda içki içip, çikista enistesi Mikail T. (50), yegeni Mehmet Sükrü Cirit ve arkadasi M.S. ile karsilasti. Aralari bozuk olan Çelikten ile Cirit, burada tartisti. Çikan kavgada Cirit, tabancasini çekip, otomobiline yönelen Çelikten'e pes pese ates ettikten sonra kaçti.
Mikail T., kanlar içinde yigilan Ulas Çelikten'i kendi otomobiliyle Adana Sehir Egitim ve Arastirma Hastanesine götürüp, acil servise biraktiktan sonra kayiplara karisti. Vücuduna 5 mermi isabet eden Çelikten, doktorlarin tüm müdahalesine ragmen kurtarilamadi. Süphelilerin yakalanmasi için çalisma baslatan Cinayet Büro Amirligi ekipleri, Mehmet Sükrü Cirit ile arkadasi M.S.'yi Ulubatli Hasan Mahallesi'nde yakaladi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Cirit, çikarildigi mahkemece tutuklanirken, arkadasi M.S. ise adli kontrol sartiyla tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi.
Polisin arastirmasi sonucu Mehmet Sükrü Cirit'in dayisi Mikail T. ile Ulas Çelikten'in ablasi Rojda T.'nin (32) evli oldugu ögrenildi. Çelikten'in, bir süre önce enistesini baska bir kadinla gördügü, durumu ablasina anlatmasiyla aralarinin bozuldugu öne sürüldü. Mikail T.'nin ise bu olaydan sonra Ulas Çelikten'e husumet besledigi, cinayeti de azmettirdigi iddia edildi. Mikail T.'nin esi Rojda T. de kardesini esinin öldürttügünü öne sürdü.
Bu tespitler üzerine çalismalarini sürdüren polis, süpheli Mikail T.'yi saklandigi adrese yaptigi baskinda yakaladi. Emniyete götürülen zanli, ifadesinde cinayeti azmettirmedigi, olayla bir ilgisinin bulunmadigini anlatti. Zanli islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi.


  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı