Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

ALTAN: Tecrübemi Ceyhan’ımızı Daha Yaşanabilir Bir Kent Yapma Adına Aday Oldum.

ALTAN: Tecrübemi Ceyhan’ımızı Daha Yaşanabilir Bir Kent Yapma Adına Aday Oldum.

Ak Parti Ceyhan ilçe Belediye Başkan aday adaylığı için İlçe binasında başvurusunu yapan Şehir plancısı aynı zamanda Sarıçam Belediyesi Dış ilişkiler Müdürü Erdoğan Haluk Altan, projelerini anlattı.

 

2024 Yerel Seçimlerine Az Bir Zaman Kaldığıni ifade eden Altan, Ailemin Görüş Ve Desteğini Alarak, Değerli Büyüklerimizle Ve Uzun zamandır Beraber Yol Yürüdüğümüz Dostlarımızla, Yaptığımız İstişareler Sonucunda Ceyhan’ımızın  Geleceğine Yön Verebilmek Adına, Ve Daha Yaşanabilir Örnek Bir Kent Yapabilmek İçin Partimizden Ceyhan Belediye Başkan adaylığımı Huzurlarınızda Açıklıyorum dedi.

 

CEYHAN HAK ETTİĞİ YERE KAVUŞACAK 

 

 Altan sözlerini şöyle sürdürdü:Saygıdeğer Hemşerilerim Sizlerinde Bildiği Gibi Partimizden Bir Çok Aday Adayı Arkadaşımız Olacaktır ama İçimizden Sadece Bir Kişi Aday Olacak .

Şu Bir Gerçektir Ki Tüm Aday Adayı Olan Arkadaşlarımızın Amacı, Ak Partimizin Ak Hizmetlerini Ceyhan’ımıza Taşımaktır.Bu Hizmet Yarışında Tüm Aday Adayı Olan Arkadaşlarıma Başarılar Dilerim.

 

Ben 1976 Yılında Ceyhan’da Doğdum. Ceyhan Sakarya İlkolunu Bitirdikten Sonra Ceyhan Lisesinden Mezun Oldum. Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir Ve Bölge Planlama Bölümünden Şehir Plancısı Olarak Mezun Oldum. Ayrıca Çukurova Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Peyzaj Mimarlığı Bölümünde Yüksek Lisans Eğitimine Devam Etmekteyim.

Meslek Hayatıma 2001 Yılında Ceyhan Belediyesinde Başladım. Yaklaşık 10 Yıl Boyunca İmar Ve Şehircilik Müdürlüğü,Emlak Ve İstimlak Müdürlüğü,Destek Hizmetleri Müdürlüğü,Fen İşleri Müdürlüğü Ve Park Ve Bahçeler Müdürlüğü Görevlerinde Bulundum.Daha Sonra Sarıçam İlçe Belediyesinin Kuruluşunda Planlama Müdürlüğü, Park Ve Bahçeler Müdürlüğü ve Son Olarak ta Dış İlişkiler Müdürlüğü Görevindeyken Ceyhan Belediye Başkan Adaylığı İçin Görevimden ayrıldım.

23 Yıllık Şehir Planlama Mesleği Ve Belediyecilik Tecrübemi Ceyhan’ımızı Daha Yaşanabilir Bir Kent Yapma Adına Aday Oldum.

Halk Tabiri İle Belediyecilikte Hem Alaylı Hemde Mektebliyim.

Önümüzde Ki 10 Yıllık Süreçte Ceyhan’ımız İçin Çok Büyük Fırsatlar Var.Ceyhan’ımız Bir Enerji Ve Yatırım Haline Üssüne Gelecektir. Şehir Planlama Mesleğinin Bir Gereği Olarak Ceyhan’ımızla İlgili Ceyhan Stratejik Plan Raporunu Hazırladım.Bu Rapor İle Ceyhan’ımızın Bir Röntgenini Çekerek Mevcut Durum Analizini Yaptım. Fırsatları Ve Riskleri Sentezleyerek Ceyhan’ı Yönetenlerin Kısa, Orta Ve Uzun Vadede Neler Yapılması Gerektiği Sonuçlarını Bu Raporda Paylaştım.Hazırlamış Olduğum Ceyhan Stratejik Plan Raporunu Adaylık Açıklamamdan Sonra Ceyhan’ı Yöneten Tüm Mülki Ve İdari Amirler İle Ceyhan’ın Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanlarına Taktim Edeceğim. 

Önümüzdeki 10 Yıllık Süreçte Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi, Ceyhan Yumurtalık Sanayi Bölgesi, Ceyhan Enerji İhtisas Bölgesi, Kimya Organize Sanayi Bölgesi, Ceyhan Yumurtalık Serbest Bölgesi, Konteynır Limanı Ve Sasa Polyester Fabrikası Gibi Bir Kısmı Başlayan Bir Kısmıda Başlayacak Olan Bu Devasa Yatırımlarda Yaklaşık 70 000 Kişinin İstifade Edeceği İstihdam Alanı Sağlanacaktır.

Bunu Hizmet Sektörü İle Birleştirdiğimizde Yaklaşık 500-600 000 Nüfusa Ceyhanımızı Hazırlamamız Gerekmektedir.

Dolayısıyla Bugün Çok Zor, Çok Meşakkatli Ama Son Derece Onurlu Bir Göreve Talip Oluyoruz. Ceyhan’ı Yönetmeye Talip Oluyoruz. Allahın İzniyle, Sizlerin Azmi Ve Gayretiyle Bu Yarışı Kazanacağımıza Ve Zafere Ulaşacağımıza İnancım Tamdır.

Değerli Hemşerilerim Almış Olduğum Bu Kararın Ceyhan’ımza Cumhur İttifakına Partimize Ve Şahsıma Hayırlı Olmasını Temenni Eder Hepinize Sevgi Ve Saygılarımı Sunarım. Vakit Birlik Vakti Vakit Diriliş Vakti Vakit Ceyhan Vakti diyerek sözlerini tamamladı



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı