Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

ANAP İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜ MEŞAALESİNİ ADANA’DA YAKTI

ANAP İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜ MEŞAALESİNİ ADANA’DA YAKTI

ANAP IKTIDAR YÜRÜYÜSÜ MESAALESINI ADANA’DA YAKTI

Anavatan Partisi Adana Il Baskanligi Mehmet  Üveyik,yönetiminde Yeni adresi   Seyhan ilçesinde bulunan Ulu cami Mahallesi Kizilay caddesi is bankasi üstü Metak is Merkezi kat 2’ye tasindi.

Anavatan Partisi Adana Il Baskani Mehmet Üveyik ve yardimciligina yeni atanan  Eser Çöltü,ile bazi yöneticileriyle yeni Parti binasinda fikir alis verisinde bulunarak  Partinin hedeflerini konustular. Gündeme dair konulari da masaya yatiran  Partililerin ilk konuklari ise Anavatan Partisi MYK üyeleri Süleyman Eser ve Soner Yazgan oldu.

Anavatan Partisi Adana Il Baskani Mehmet Üveyik yaptigi açiklamada , koronavirüsle mücadele çerçevesinde alinan kisitlama kararlariyla Adana  genelinde      binlerce  isletmenin  geçici süreyle kapandigini ya da çok düsük is hacmiyle faaliyetlerine devam etmek durumunda kaldigini hatirlatarak,Bu zor süreçte  sadece isletmelerimiz degil Esnafimiz,Çiftçimiz,Isçimiz tüm vatandaslarimizin ekonomik olarak çöküntü içerisinde olduklarini söyledi.

Esnafin ve sanayicinin en güçlü sekilde desteklenmesi gerektigini ifade eden Üveyik,'Anavatan Partisinin Geçmiste Iktidar oldugu gibi yine Iktidarda üretimin yaninda olacak. Alin terini ve emegi.'. her zaman koruyacagini kaydetti.

 

Anavatan Partisinin Atatürk ilkelerine bagli, Cumhuriyet'in degerlerini koruyan, alin teri ve emegin yaninda olan bir parti oldugunu hatirlatan Baskan Üveyik Genel Baskanimiz Türkiye Cumhuriyeti’inin Basbakani  Rahmetli Turgut Özal’in söyledigi gibi Huzurlu Insan,Huzurlu Vatan Halka Hizmet Hakka Hizmet anlayisimizla . 'Anavatan Partisi  uyumdur, huzurdur, ahenktir. Çünkü gücümüzü tarihimizden, geçmisimizden, atalarimizdan, dedelerimizden, edatlarimizdan, baris ve esenlikten aliyoruz.' Dedi

Türkiye’nin Çimentosu Kurtulus reçetesi olan Anavatan Partisi çatisi altinda herkesi Kucaklayacaklarini kaydeden Üveyik,Geçmiste oldugu gibi Teknolojiyi getiren Fabrikalarin açilmasini saglayan,Emeklisine Memuruna isçisine en fazla maas veren Türkiye’yi sanayi devi haline getiren Insanlarimizin huzur içerisinde borçsuz,yasamayi vesile olan Anavatan Partisinin tekrar Iktidara yürüyüsünün mesalesinin ise Adana’da yaktiklarini kaydetti

 

.

 

 



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli