Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Arkadaşının 'Tek elle tutunca bir şey olmaz' sözüne inanan genç'in feci sonu!

Arkadaşının

Adana'da parkta beraber oturduğu arkadaşına 'Elektrik telini tek eli ile tutunca elektrik çarpmaz' dedikten sonra elektrik direğine çıkıp telleri tuttuğu öne sürülen 17 yaşındaki Hasan Z., akıma kapılarak hayatını kaybetti.

Saat 02.30 siralarinda merkez Seyhan ilçesi Küçükdikili Kavakli Mahallesi'nde meydana gelen olayda Hasan Z., gece arkadasi L.K. (20) ile birlikte mahalledeki parka geldi.

ARKADASINA INANIP DIREGE ÇIKTI

Hasan Z., parkta uyusturucu madde kullanan arkadasi L.K. ile bir süre sohbet etti. Daha sonra parkin bulundugu sokaktaki elektrik diregine yönelen Hasan Z., iddiaya göre L.K.'ya '10 metre yukarida elektrik telini et el ile tutunca elektrik çarpmaz' deyip, yaklasik 8 metrelik elektrik diregine tirmandi.

AKIMA KAPILIP YERE DÜSTÜ

Direkten elektrik teline uzanan Hasan Z., akima kapilarak yere düstü. L.K.'nin haber vermesi üzerine olay yerine Hüseyin Z.'nin babasi, sahsi otomobiliyle oglunu Adana Sehir Hastanesi'ne götürdü. Akima kapilma sonucu vücudunda agir derece yaniklar olusan Hasan Z., doktorlarin müdahalesine ragmen kurtarilamadi. L.K.'yi ifadesini almak için karakola götüren polis, sorusturmaya devam ediyor.



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli