Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Aşıklar 3 motosiklet çalıp yakalandı...

Aşıklar 3 motosiklet çalıp yakalandı...

Adana'da 3 motosikleti düz kontak yaparak çalıştırıp çalan Abdullah Ç. ile hırsızlık olaylarında gözcülük yapan sevgilisi Burcu P., yakalandı. Şüphelilerin hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsızlardan Burcu P. ise

Adana Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü'ne bagli Oto Hirsizlik Büro Amirligi ekipleri, bir ay içerisinde 3 kisinin motosikletlerinin çalindigini belirtip, sikayetçi olmasi üzerine çalisma baslatti.
 
 
DÜZ KONTAK YAPARAK ÇALDILAR
 
Olaylarin yasandigi bölgelerdeki güvenlik kamerasi görüntülerini inceleyen ekipler, bir süphelinin park halindeki motosikletleri düz kontak yaparak çalistirdiktan sonra çaldigini, yanindaki kadin süphelinin ise gözcülük yaptigini tespit etti. Hirsizlik anlari ise güvenlik kamerasina yansidi.
 
 
Orman arazisinde kenevir yetistiren iki zanli yakalandi
BASKINDA MOTOSIKLETLER BULUNAMADI
 
Olayla ilgili çalismasini derinlestiren ekipler, süphelinin çesitli suçlardan 17 kaydi olan Abdullah Ç. (32), gözcülük yapan sevgilisinin ise 7 suç kaydi bulunan Burcu P. (27) oldugunu belirledi. Süpheli sevgililer, adreslerine düzenlenen baskinda gözaltina alindi. Evde ve bahçede yapilan aramalarda ise motosikletler bulunamadi.
 
 
 
'PARAYA IHTIYACIMIZ VARDI'
 
Emniyete götürülen süphelilerden Burcu P., ifadesinde, 'Paraya ihtiyacimiz vardi, çaldik. Sevgilim motosikletleri götürüp satiyordu. Paralari da paylasiyorduk' dedi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Abdullah Ç. ile Burcu P., çikarildiklari mahkemece tutuklandi.


  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı