Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

AV.ATİLLA MAT,EŞİ ÖZNUR’A RÜYA GİBİ DÜĞÜN YAPTI

AV.ATİLLA MAT,EŞİ ÖZNUR’A RÜYA GİBİ DÜĞÜN YAPTI

MAT, AİLESİNDEN AVUKAT OĞULLARINA YAKIŞIR BİR DÜĞÜN

AV.ATILLA MAT,ESI ÖZNUR’A RÜYA GIBI DÜGÜN YAPTI

MAT, AILESINDEN AVUKAT OGULLARINA YAKISIR BIR DÜGÜN

Adana’nin en  saygin ailelerinden birisi olan  is adami Ahmet ve Dilek Mat, çiftinin yakisikli avukat oglu  Atilla Mat gönlünü kaptirdigi Öznur Kara ile Divan Otelinde yapilan muhtesem  bir  dügün organizasyonuyla Dünya evine girdiler.

DAMAT PADISAHI GELIN ISE PERI KIZINI ANDIRIYORDU.

Adana’nin yakindan tanidigi  Is Adami Ahmet Mat’in Avukat oglu  ayni zamanda Kevser Toker’in de biricik torunu olan Atilla Mat, Ismet ve Nevin Kara’nin dünyalar güzeli kizi Öznur Kara ile yapilan muhtesem bir dügünle hayatlarini birlestirerek mutluluga adim attilar.

Peri masalini andiran aylarca konusulacak olan bu muhtesem dügünde  Gelin Öznur  hanimin Kraliçe’yi Damat  Atilla bey ise  bir Kral’i andirirken   damatin  babasi Ahmet Mat, ise   Dügüne Katilan davetlilerle yakindan ilgilendiler.

Siyaset,STK temsilciler  ve is adamlarini bir araya getiren rüya gibi bu unutulmaz dügünde Gelin ve Damatin yakinlari  bu mutlu çifti pistte bir saniye  bile yalniz birakmadilar.

Damat Avukat Atilla Mat’in Babasi Ahmet Mat,ise 'Bu mutlu günümüzde bizleri yalniz birakmayan tüm dost ve akrabalarima saygilar sunuyorum. Birlik ve beraberligimiz her zaman bir bütün olsun ve daim olsun' ifadelerini kullandi.

Dügüne katilan konuklar ise , ilk defa rüyalarda dahi görülmeyecek böyle  bir dügüne istirak ettiklerini ifade ederek, 'Çok dügünlere gittik, çok dügünler gördük ama bu kadar güzel bir organizasyon  görmedik. Bu katilimlar her seyi güzellestiriyor Bu çerçevede gelin ve damada her iki cihanda saadet diliyoruz' dediler .

Çukurova Flashhaber Gazetesi olarak Bu Mutlu çiftlere bir Ömür boyu mutluluklar diliyoruz 

 



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli