Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

AVCI: Adana üretken yönetime kavuşacaktır

AVCI: Adana üretken yönetime kavuşacaktır

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ’de çalışanların sorunlarını gündeme getirdi; üç yılda vatandaşları hayal kırıklığına uğratan yönetime tepki gösterdi.

MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci, Adana Büyüksehir Belediyesi ve ASKI’de çalisanlarin sorunlarini gündeme getirdi; üç yilda vatandaslari hayal kirikligina ugratan yönetime tepki gösterdi.
“Adana’nin üç yili kayiptir, heba edilmistir. Borç mazeretinden gina gelen, derin hayal kirikligi yasayan Adanali hemsehrilerimiz, bizimle ayni kaderi paylasan vatandaslarimiz sahipsiz degildir ve asla umutsuz olmamalidir. Adana; hiçbir yükü bahane etmeyen, milliyetçi, üretken, kararli, çaliskan ve cesur yönetime kavusacaktir.”

“Adana’nin üç yili kayip”

“Vatandaslarimiz asla umutsuz olmamali”

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Il Baskani Bünyamin Avci, Adana Büyüksehir Belediye yönetiminin neden oldugu sorunlari gündeme tasidi, çalisanlarin sikintilarina tercüman oldu.
“ÇALISANLAR DA MAGDUR EDILIYOR”
Baskan Avci sunlari söyledi:
“Büyüksehir Belediye Baskani CHP’li Zeydan Karalar, binlerce çalisani isinden ederek Adana’nin issizlik sorununu artirmaktadir, bu politikaya son vermelidir. Sayin Karalar, Büyüksehir Belediyesi’nde ve ASKI’de halen çalismakta olan, ‘Sira bana ne zaman gelecek?’ kaygisini yasayan isçileri de magdur etmektedir. Isçilerle ilgili yeni sözlesmede hakem heyetine gidilmesi, memurlarin Sosyal Denge Sözlesmesinin yenilenmemesi, çalisanlarin tedirginligini artirmaktadir.”
BELEDIYELER TICARI KURULUS DEGILDIR”
Avci söyle devam etti:
“Ayrica geçen üç yila ragmen yarim kalan projeleri bitirilemeyen, yeni projesi olmayan Adana hizmet beklemektedir. Sayin Zeydan Karalar, kurumun sartlarini, imkânlarini bilerek ve Adana’ya hizmet etme iddiasiyla aday olup, seçilmistir. Belediyeler ticari kuruluslar degildir ve buralarda kâr amaci güdülemez; esas olan hizmettir. Zeydan Karalar’in her konuda ‘Borç var’ bahanesini ileri sürmeye hakki yoktur, bu hakki çoktan tükenmistir.”
“ADANA CESUR YÖNETIME KAVUSACAK”
MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci “Adana’nin üç yili kayiptir, heba edilmistir. Borç mazeretinden gina gelen, derin hayal kirikligi yasayan Adanali hemsehrilerimiz, bizimle ayni kaderi paylasan vatandaslarimiz sahipsiz degildir ve asla umutsuz olmamalidir. Adana; hiçbir yükü bahane etmeyen, milliyetçi, üretken, kararli, çaliskan ve cesur yönetime kavusacaktir.” dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı