Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Aydar basın mensuplarıyla buluştu

Aydar basın mensuplarıyla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Ceyhan İlçe Başkanı Caner Aydar yönetimi ile birlikte basın mensupları ile bir ataya geldi.


6 Eylül’de gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi Ceyhan ilçe kongresi nde başkanlığına seçilen caner AYDAR yönetimi ile birlikte Perla kafede basın mensuplarıyla bir araya geldi

KILIÇDAROĞLU’a TEŞEKKÜR ETTİ
Kurultay sonrası basın mensuplarıyla bir araya gelen başkan AYDAR ; “Cumhuriyetimizin kurucusu ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü kurduğu partinin ilçe başkanı olmanın onuru ve gururunu yaşıyorum. Atatürk’ün ilkelerine bağlı başlatmış olduğu Adalet yürüyüşü ile Türkiye’ye umut aşılayan eski genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, o her zaman saygıyla Anacağımz bir genel başkanımız olarak gönüllerimizde yer alacaktır. Gerçekleşen genel Kurultay’da yeni genel başkanımız seçilen genç dinamik bilgili ve donanımlı kişiliğiyle gençlere örnek olan azmi ile partiye heyecan katan Sayın Özgür Özel’in yanında ve onunla birlikte ilçe başkanı olarak görev almaktan onur duyduğumu belirterek sayın genel başkanımıza başarılar diliyorum” ifadeleri ile toplantının açılışını yaptı.

CEYHAN HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL
İlçe başkanı seçildiği günden bu yana önce partideki küskünlükleri ortadan kaldırmaya mücadele ettiğini aktaran Başkan Aydar; “Önce kendi evimizin içindeki kırgınlıklar ortadan kaldırarak işe başlamaya koyulduk. Kırgınlıkların, küskünlüklerin olduğu yerde birliktelikten söz etmek imkansız. 2019’da Ceyhan’da nasıl ki partimizi iktidara taşıdıysak 2024 yılında da Ceyhan’a gerçek anlamda hizmet edebilecek, Ceyhan’ın makus tarihini değiştirecek, ufku açık, cebinde projeleri, kalbinde Ceyhan sevdası olan bir belediye anlayışıyla ilçemizi hak ettiği noktaya getirmeyi hedefliyoruz. Ne yazıkki Ceyhan dışarıdan bakıldığında çok büyük bir ilçe ama ilçede yaşayanlar mutsuz, gençler işsiz,esnaf perişan halde… Açık söylüyorum Ceyhan bu olmamalı ve Ceyhan böyle yönetilmemelidir” dedi.
TOPLANTILAR DEVAM EDECEK 
İlçe teşkilatı olarak zaman zaman basın mensuplarıyla bir araya gelip halkın gündemini kendilerine dert edinip sorunların çözümü noktasında basınla sürekli istişare konumunda olacaklarını ifade eden aydar toplantıya katılan tüm basın mensuplarına teşekkür etti.
Toplantı sohbet eşliğinde yaklaşık 2 saat sürdü .



Anahtar Kelimeler: Aydar basın mensuplarıyla buluştu
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı