Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

AYDIN:YÜREĞİRE AŞIK BİRİYİM

AYDIN:YÜREĞİRE AŞIK BİRİYİM

Milliyetçi Hareket Partisi Yüreğir ilçe başkan yardımcısı Osman Aydın görevinden istifa ederek MHP’den Yüreğir belediye meclis üyeliği aday adayı olduğunu açıkladı.

 

Görüntülü haber

Yüreğir^de ’ Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) sevilen isimlerinden biri olan  Yüreğir aşığı işadamı Osman Aydın, MHP Yüreğir  belediye meclis üyeliğine aday adayı olduğunu açıkladı. 

Yoğun bir kalabalığın katıldığı aday adaylığı için Başvuru dosyasını MHP Yüreğir  İlçe Başkanı Tamer Yücel’  teslim eden Aydın , partide çeşitli kademelerde görev aldığını hatırlatarak Yüreğir’e aşık biri olarak ilçe  halkının huzuru ve sağlığı için çalıştığını belirterek  dostlarından, akrabalarından ve Yüreğir halkından destek istedi.

 “GÖREVİMİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRECEĞİM”

 

Aydın  “Yapılacak olan 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi’nde meclis üyesi aday adayı olduğum Yüreğir  Belediye meclis üyeliği için Milliyetçi Hareket Partisi’nden başvurumu yaptım. Yüreğir imiz için  halkımız için yapılması gerekenleri yapmaya çalışarak görevimi layıkıyla yerine getireceğim inşallah. Beni bu yolda destekleyenlere teşekkür ederek tekrardan desteklerini bekliyorum” dedi

 



Anahtar Kelimeler: AYDIN:YÜREĞİRE BİRİYİM
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı