Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

AYHAN BİNBOĞA: "14 MAYIS’TA TRT’Yİ BU ZİHNİYETİN ELİNDEN KURTARACAĞIZ"

AYHAN BİNBOĞA:

ZAFER PARTİSİ ADANA İL BAŞKANI’NDAN TRT’YE ADALET ÇAĞRISI

 

 

SİNAN OĞAN VE ZAFER ÖZDAĞ 9 MAYIS’TA ADANA’YA GELİYOR

 

Zafer Partisi Adana İl Başkanı Ayhan Binboğa seçim döneminde Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a haber bültenlerinde yer vermediklerini iddia edip kanuna muhalefet ettikleri gerekçesiyle TRT’ye tepki gösterdi.

Bir grup partili ile birlikte Süleyman Demirel Bulvarı’ndaki TRT Çukurova Haber Müdürlüğü önünde bir basın açıklaması düzenleyen Binboğa; "Cumhurbaşkanı adaylarına yasa gereği haberlerde eşit şekilde yer vermesi gerekirken bir devlet kurumu olan TRT bu kanuna uymamaktadır. Terörist başının kardeşini bile ekranlara çıkartan TRT yetkilileri Türk Milliyetçilerinin adayı Sinan Oğan’a ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a ekran karartmaktadırlar. Unutmasınlar ki onlar Recep Tayyip Erdoğan’ın personeli değiller TRT yöneticileridir" dedi.

TRT’yi bu zihniyetin elinden 14 Mayıs’tan sonra kurtaracaklarını söyleyen Binboğa TRT’ye adaletli bir yayın politikası izlemeye davet etti.

Zafer Partisi Adana İl Başkanı Ayhan Binboğa’ya il yönetimi, kadın ve gençlik kolları başkanları, Çukurova İlçe Başkan ve yöneticileri ile partililer eşlik etti.

Ayhan Binboğa açıklamasının sonunda Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın 9 Mayıs 2023 Salı günü Adana’ya geleceğini söyledi.



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu