Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Aynı yerde 4 günde 3'üncü ceset bulundu

Aynı yerde 4 günde 3

Adana'da biri sulama kanalına yüzmeye giren 10 yaşındaki çocuk olmak üzere 4 günde aynı noktada üçüncü ceset bulundu

Ayni yerde 4 günde 3'üncü ceset bulundu

Adana'da biri sulama kanalina yüzmeye giren 10 yasindaki çocuk olmak üzere 4 günde ayni noktada üçüncü ceset bulundu

ADANA - Adana'da biri sulama kanalina yüzmeye giren 10 yasindaki çocuk olmak üzere 4 günde ayni yerde üçüncü ceset bulundu.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Yüregir ilçesine bagli Ali Hocali Mahallesinde meydana geldi. Özgür Karadag dün aksam sulama kanalinda kayboldu. Ailesinin polise basvurmasi üzerine Levent Mahallesi Sümbül Caddesi sulama kanalinda arama baslatildi. Ancak dün Karadag'a ulasilamadi. Bugün sulama kanalinin suyu kesilerek sabah saatlerinde arama tekrar baslatildi. Karadag'in annesi arama çalismalarini gözyaslari içerisinde takip etti. Su alti polisinin yaptigi arama sonucunda Ali Hocali kapaklarinda Karadag'in cansiz bedenine ulasildi. Ceset sudan çikartilarak otopsi için adli tip kurumu morguna kaldirildi. Polis ise konuyla ilgili sorusturma baslatti.

 

Bu arada ayni noktada 4 gün de bu bulunan 3. ceset oldu. Ilk 13 Agustos günü serinlemek için sulama kanalina girip kaybolan 10 yasindaki çocugun cesedi bulunmustu. Dün de sulama kanalinda yine ayni noktada bir erkek cesedi bulunmustu.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı