Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Babasını öldüreni öldürdü!

Babasını öldüreni öldürdü!

ADANA'da kahvehane işleten Mustafa Akay'ı (59) öldüren katil zanlısı Sergen Ağırman'ın (30) cinayeti daha önce öldürülen babası Mazlum Ağırman'ın (51) intikamı için işlediği ortaya çıktı.

Babasini öldüreni öldürdü!

ADANA'da kahvehane isleten Mustafa Akay'i (59) öldüren katil zanlisi Sergen Agirman'in (30) cinayeti daha önce öldürülen babasi Mazlum Agirman'in (51) intikami için isledigi ortaya çikti.
 
 

Kentte yasayan Mazlum Agirman, 26 Kasim 2021'de gece saatlerinde Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi'ndeki 4 katli bir binanin 3'üncü katindaki ruhsatsiz bir kiraathaneye gidip, ayni masada oturup alkol aldigi Aydin Z. ile küfürlesince tartismaya basladi. Tartismanin büyümesi üzerine Aydin Z., belinden çikardigi tabancayla Agirman'a ates açti. Silahtan çikan kursunlarin gögsüne isabet ettigi Agirman kanlar içerisinde yere yigilirken, Aydin Z. ise beraberindeki 2 kisiyle kaçti. Hastaneye kaldirilan Agirman kurtarilamadi. Olayla ilgili çalisma baslatan polis ekipleri, Aydin Z. ile beraberindeki 2 kisinin izine rastlayamadi.

Babasinin intikami için ortagini öldürmüs - Adana Merkez Haberleri

ORTAGININ TAZIYESININ DÖNÜSÜNDE SILAHLI SALDIRIYA UGRADI

Cinayetten 3 gün sonra Mustafa Akay ise eski is ortagi Agirman'in Yenibey Mahallesi'ndeki evine taziye ziyaretine gitti. Bir süre oturduktan sonra yanindaki Bülent Erdal (47) ile otomobile binen Akay, evine gitmek için yola çikti. Ara sokakta kimligi belirsiz 2 kisi, Akay ile Erdal'in bulundugu otomobile tabancayla ates açti. Saldirganlarin silahindan çikan kursunlar, direksiyon basindaki Akay'in basina ve boynuna, Erdal'in ise gögsüne isabet etti. Tedaviye alinan Akay doktorlarin tüm müdahalesine ragmen hayatini kaybederken, Erdal ise Adana Sehir Egitim ve Arastirma Hastanesi'ndeki tedavisinin ardindan taburcu edildi. Ihbar üzerine olay yerine gelen Cinayet Büro Amirligi ekipleri, süphelilerin kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanmasi için çalisma baslatti.

BABASINI KORUYAMADIGI GEREKÇESIYLE ÖLDÜRMÜS

Bölgedeki güvenlik kamerasi görüntülerini inceleyen ekipler, silahli saldirinin Mazlum Agirman'in oglu Sergen Agirman ile kuzeni Çaglar Sahan'in (30) düzenlendigini belirledi. Yapilan çalisma sonucu Sergen Agirman'in, Akay'i babasini koruyamadigi gerekçesiyle öldürdügü ortaya çikti. Polis ekipleri, 21 Subat gecesi düzenledigi operasyonda Sergen Agirman ile Çaglar Sahan'i yakaladi.

NEHRE ATILAN SILAH ILE KURSUNLAR ESLESTI

Emniyete götürülen süphelilerden Çaglar Sahan'in, ifadesinde saldiriyi Sergen Agirman'in gerçeklestirdigini öne sürerek, olayin ardindan da tabancayi Seyhan Nehri'ne attigini söyledi. Agirman ise suçlamalari reddedip, tabancayi Sahan'in atesledigini iddia etti. Bunun üzerine su alti polisinin çalismasi sonucu tabanca nehirde ele geçirildi. Yapilan balistik incelemenin ardindan Akay'in vücuduna isabet eden kursunla, silahin eslestigi belirtildi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Sergen Agirman ile Çaglar Sahan, tutuklandi. 



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı