Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Baro Yönetimi Başkan Soner Çetin'i ziyaret etti...

Baro Yönetimi Başkan Soner Çetin

Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'i makamında ziyaret etti. Baro Başkanı ve yönetim kurulunun kendisine nazik ziyareti için teşekkür eden Soner Çetin, üyesi olduğu baronun çalışmalarını takdirle ka

Baro Baskani Av. Semih Gökayaz, Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin'i makaminda ziyaret etti. Baro Baskani ve yönetim kurulunun kendisine nazik ziyareti için tesekkür eden Soner Çetin, üyesi oldugu baronun çalismalarini takdirle karsiladigini belirterek, meslektaslarinin her zaman yaninda oldugunu ifade etti.

 

Av. Gökayaz, 11 aylik görev süresindeki çalismalari hakkinda genis bilgiler verdi. 5 Ocak Kurtulus Kupasi Spor oyunlari düzenlediklerini, 56 Barodan 250 kadin alaninda çalisan avukatlarin katilimiyla iki gün süren “Kadina Yönelik Siddetle Mücadele Panel-Çalistay”ina ev sahipligi yaptiklarini, Adana Barosunun hayali olan Uyum Bürosunu hizmete açtiklarini söyleyen Av. Gökayaz, Adana Barosunun 4 bin avukati ve 650 stajyer avukatiyla büyümeye devam ettigini kaydetti.

Sohbet ortaminda ilerleyen görüsmede kentimiz ve yurttaslarimizin sorunlarinin çözümüne dair karsilikli görüs alisverisinde bulunuldu. Bu sezon Sultanlar Ligi’nde mücadele edecek Çukurova Belediyesi Spor Kulübünün basarisindan dolayi Çetin’i tebrik eden Av. Gökayaz, sampiyonlugun kente büyük bir heyecan getirdigini söyledi. Baskan Çetin, Adana’nin kötü olaylariyla degil, sportif, sosyal ve kültürel etkinlikleriyle anilmasi için çaba harcadiklarini ifade etti. Ziyaret esnasinda Baskan Yardimcisi Av. Miyesser Ersalan Önenli, Sayman Av. V. Mert Kusdemir, yönetim Kurulu üyeleri Av. Nevzat Elçi, Av. Neval Yurtdas ve Av. A. Duygu Özgüven hazir bulundu.



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli