Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Başkan Akay'a saldırı protesto edildi...

Başkan Akay

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, iftarda uğradığı saldırıyla ilgili olarak, 'Halkın olanı halka eşit ve adil bir şekilde paylaştırma, ulaştırma çabamızı, içine sindiremeyen, gecesini gündüzüne katan çalışanlarımızın hi

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, iftarda ugradigi saldiriyla ilgili olarak, 'Halkin olani halka esit ve adil bir sekilde paylastirma, ulastirma çabamizi, içine sindiremeyen, gecesini gündüzüne katan çalisanlarimizin hizmetlerini kabul edemeyen zihniyetin ve özellikle kamu mallarini gasp etmek isteyenlerin ete kemige bürünmüs halinin son çirpinislaridir' dedi.

 

Baskan Akay'in Daglioglu Mahallesinde katildigi bir iftar programinda yumurtali saldiriya ugramasinin ardindan Seyhan Belediyesi önünde basin açiklamasi yapildi.Basin açiklamasina katilanlar Baskan Akay'a alkislarla destek verip, 'Baskana uzanan eller kirilsin' seklinde sloganlar atarak saldiriyi protesto etti.Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, burada yaptigi açiklamada, 'Dünkü yasadigimiz olay sahsima yapilmis bir olay degildir..

Olay, toplumsal yozlasmanin, kaba ve tacizkar bir kuvvetten çözüm bekleyen yapinin, disa yansimasidir. Halkin olani halka esit ve adil bir sekilde paylastirma, ulastirma çabamizi, içine sindiremeyen, gecesini gündüzüne katan çalisanlarimizin hizmetlerini kabul edemeyen zihniyetin ve özellikle kamu mallarini gasp etmek isteyenlerin ete kemige bürünmüs bir halinin son çirpinislaridir. Bu ve benzeri olaylar bizi yolumuzdan asla döndüremeyecektir. Kanimizin son damlasina kadar nefesimiz tükenene kadar daha çok çalismaya devam edecegiz. Bundan kimsenin süphesi olmasin. Yapilacak çok isimiz, yürüyecek çok yolumuz var daha' diye konustu.

CHP Adana Il Baskani Mehmet Çelebi'de, 'Ramazan ayi gibi kutsal bir ayda, üstelik bir iftar sofrasinda, tüm güzellikleri paylasmayi amaçladigimiz bir anda gerçeklesen bu alçak saldiriyi kiniyoruz. Hiçbir tepki gösterme biçimi baskasinin yasam hakkini ortadan kaldirmaya yönelik olamaz ve siddete gerekçe olamaz' ifadelerini kullandi.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı