Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Başkan Akay, “destek bizden başarı sizden”

Başkan Akay, “destek bizden başarı sizden”

Seyhan Belediyesi sporda ilklere imza atmaya devam ediyor.

Seyhan Belediyesi sporda ilklere imza atmaya devam ediyor.

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, U-16’lar futbol liginde play-off grubu’na yükselen ve Türkiye sampiyonalarinda Adana’yi temsil etme mücadelesi verecek olan ilçenin sekiz amatör kulübüyle moral yemeginde bir araya gelerek zorlu karsilasmalar için basari dileginde bulundu.

“AMATÖR SPORA DESTEGIMIZ ARTARAK DEVAM EDIYOR”

Emre Gönlüsen Spor Kompleksi’nde (ASKF) Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baskani Ahmet Bozan,TFF Bölge Müdürü Akif Oflaz, Futbol Il Temsilcisi Bülent Oymaci, Akkapispor Kulübü, 1954 Adana Futbol Kulübü, Kartalspor Kulübü, Gülpinarspor Kulübü, Yüksel Gençlikspor Kulübü, Çukurova Gençlerbirligi Spor Kulübü, Yapi Meslek Spor Kulübü ve Seyhan Belediyespor Kulübü yönetim, teknik heyet ve futbolculariyla bir araya gelen Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, “ Göreve geldigimiz ilk günden itibaren spora ve sporcuya büyük destek vermekteyiz. Bu destegimiz her geçen gün artarak devam ediyor” dedi.

 

“IMKANLAR DAHILINDE YANINIZDAYIZ”

Amatör spor kulüp temsilcilerine ve gelecegin yildiz futbolcu adaylarina “Destek bizden basari sizden”diyerek güven veren Baskan Akay konusmasini söyle tamamladi, “ Gençliginizin ve mesleginizin degerini çok iyi bilin. Spor insan sagligina çok büyük önemleri bulunmakta. Kötü aliskanliklardan kurtulmak adina önemli bir etken. Basariya gidilen yolda imkanlar dahilinde sonuna kadar yaninizda oldugumuzu bilin. Play-off karsilasmalarinda ilçemizi en iyi sekilde temsil ederek Türkiye sampiyonalara katilacak olan takimlarimizin Seyhan’dan çikacagina inaniyorum”

 

BOZAN, “ BASKAN AKAY’IN AMATÖR SPORA DESTEGI BIZLERI MUTLU EDIYOR”

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay’in, amatör spora verdigi destegin kendileri mutlu ettigini belirten Amatör spor kulüpleri federasyon baskani Ahmet Bozan’da, “ Kulüplerimiz çok sansli. Sporun ve sporcunun her daim yaninda olan bir belediye baskanina sahipler. Böyle bir organizenin gerçeklesmesinden dolayi baskanimiza tüm kulüplerimiz adina tesekkür ediyorum. Play-off’lar da mücadele edecek olan takimlarimiza da simdiden basarilar diliyorum” diye konustu.

Resim önizlemesi

Moral yemeginde Belediye Baskan Yardimcilari, Meclis üyeleri, birim müdürleri, Demetevler Mahalle Muhtari Mahmut Köksal ile Futbol Il Temsilcisi Bülent Oymaci da bulundular.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli