Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Başkan Akay, gönüllere dokunuyor!

Başkan Akay, gönüllere dokunuyor!

SEYHAN’DA HİZMETLER HALKIN İSTEĞİ DOĞRULTUSUNDA BELİRLENİYOR

SEYHAN’DA HIZMETLER HALKIN ISTEGI DOGRULTUSUNDA BELIRLENIYOR

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, belediyenin ve hizmetlerin gerçek sahipleri olan yurttaslarla bulusmaya devam ediyor. Onur, Ova, Sakirpasa ve Uçak mahallelerinde yasayan yogun ilgi gösterdigi halk bulusmasinda Baskan Akay geride kalan üç yillik dönemde önceki dönemden kalan projelerin tamamlanarak isler hale getirildigini ve hizmete sunuldugunu belirterek, “Artik yeni projelerin hayata geçirilecegi bir dönemdeyiz. Yasam kalitesini yükseltmek için halkimizin talepleri ve önerileri dogrultusunda en dogru hizmeti, en iyi sekilde, hizlica yasama geçiriyoruz. Simdiye kadar oldugu gibi birlikte çalisacagiz ve birlikte basaracagiz” dedi.

 

“SARTLAR NE OLURSA OLSUN ÇÖZÜM IÇIN ÇABA HARCIYORUZ”

Onur Mahallesi eski saglik ocaginin bulundugu alandaki halk bulusmasi, yurttaslarin yogun katilimiyla gerçeklestirildi. Baskan Akif Kemal Akay, Covid-19 pandemisi ve ardindan yasanan ekonomik sorunlar nedeniyle sikintili bir dönemden geçildigine isaret etti.  Ekonomik sorunlarin tüm halki zorlamaya basladigina dikkati çeken Akay, “Böyle olunca; dogumdan ölüme insana dokunan belediyelerin isi daha da zorlastirdi. Ancak bizler sonuçta yasam kalitesini daha da yükseltmek için göreve geldik. Sartlar ne olursa olsun, halkimizin yasamini kolaylastiracak hizmetleri sürdürmek için yogun çaba harciyoruz” diye konustu.

 

HIZMETLER YURTTASLARIN TALEPLERI DOGRULTUSUNDA SEKILLENIYOR.

Geride kalan üç yillik sürede önceki dönemde baslayan projeleri tamamladiklarini, daha baslayan yapilarin tamamlanip isler hale getirildigini ve halkin hizmetine sunuldugunu vurgulayan Baskan Akay, “Bu süreçte pandemi bize çok fazla zaman kaybettirdi. Ancak yarim kalan islerimiz bitti. Bu saatten sonra artik önümüze bakma durumunda olacagiz. Buraya nutuk atmak, ögüt vermek için gelmedik. Gerçekten sizlerin taleplerini ögrenmek ve bu talepler dogrultusunda yapacaklarimizi kararlastirmak için buradayiz” seklinde konustu.

IHTIYAÇLARI EN IYI YASAYANLAR BILIR

Baskan Akay, “Bize taleplerinizi iletirseniz, daha çabuk çözüme ulasmis oluruz.  Sikâyet ve istek hattimiz var. 4440191 numarali telefondan veya belediyenin whatsapp hatti araciligiyla bizlere ulasabilir, dogrudan gelip taleplerinizi aktarabilirsiniz. Sizlerden önerilerinizi ve taleplerinizi bildirmenizi bekliyoruz” ifadelerini kullandi. Yurttaslar da mahallelerinin eksiklerini, ihtiyaçlarini, belediyeden hizmet taleplerini dogrudan Baskan Akay’a aktardi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı