Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Başkan Bünül’den 23 Nisan Mesajı

Başkan Bünül’den 23 Nisan Mesajı

Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Muhammed İslam Bünül, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kuruluşunun 102'nci yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını yayınladığı bir mesajla kutladı.

Baskan Bünül’den 23 Nisan Mesaji
 
Ceyhan Kent Konseyi Baskani Muhammed Islam Bünül, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kurulusunun 102'nci yil dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramini yayinladigi bir mesajla kutladi. 
 
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açilisinin 102. yil dönümü nedeniyle bir tebrik mesaji yayinlayan Ceyhan Kent Konseyi Baskani Muhammed Islam Bünül, ''102 yil önce bugün Cumhuriyetimizin kurulusuna giden ve milletimizin bagimsizlik mücadelesini yürüten en önemli kurumsal güç Türkiye Büyük Millet Meclisi törenle açildi. O gün tüm dünyaya göstermis oldugumuz Milli Mücadelemizle bagimsizligimizi ilan ettik. 
 
Türk tarihinde yeni bir baslangici olan 23 Nisan'i, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami olarak ilan ederek; gelecek nesillere verdigimiz degeri, inanci ve güveni de tüm dünyaya 102 yil önce gösterdik. O gün devletimizin bagimsizligini ve gelecegini bugün oldugu gibi çocuklarimiza emanet edildi. Ceyhan Kent Konseyi olarak bugünün çocuklarinin yarinlarimiz için önemini bilerek çalisiyoruz. Ilçemizde yasayan çocuklarimizin daha iyi kosullarda yetismesi için her türlü çabayi gösteriyoruz. Bu anlamda kent konseyi bünyesinde çocuklarimiza egitim, spor ve sanatsal alanlarda farkli projelere imza atmis bulunuyoruz. Bundan sonraki süreçte de yapacagimiz proje ve hizmetlerle çocuklarimizin gelisimine katkida bulunma gayreti içerisinde olacagiz. 
 
Bu duygu ve düsüncelerle, bu anlamli günde basta devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Kurtulus Savasi’nin bütün kahramanlarini, vatanimiz için canini feda eden bütün sehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle aniyor, bugüne anlam katan gelecegimizin güvencesi siz çocuklarimizin ve tüm dünya çocuklarinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami'ni kutluyorum.”


  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli