Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Başkan Çetin, “Birlikte çalışarak başarılı olacağız”

Başkan Çetin, “Birlikte çalışarak başarılı olacağız”

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplantısına katıldı.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, Çukurova Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplantisina katildi.

Kent Konseyi ile uyum içinde çalismayi önemsediklerini belirten Baskan Soner Çetin, “Katilimci ve çogulcu bir belediyecilik anlayisimiz var. Bu anlayisin içinde Kent Konseyi önemli bir yer tutuyor” dedi.
Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da Çukurova Kent Konseyi ile uyum içinde çalismayi sürdüreceklerini söyledi.

Çukurova Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplantisina katilan Baskan Soner Çetin, Baskan Aysel Ates ve yürütme kurulu üyeleriyle önümüzdeki dönemde yapilacak çalismalarla ilgili bilgi alis verisisinde bulundu. Baskan Soner Çetin, Çukurova Kent Konseyi ile birlikte çalisacaklarini vurgulayarak, “Pandemi nedeniyle talihsiz 2 yil geçirdik. Bu dönemde tüm çalismalar gibi Kent Konseyi çalismalari da sekteye ugradi. Hepiniz alaninda deneyimli ve uzman kisilersiniz. Basarili olacaginiza inaniyorum” dedi.

KATILIMCI VE ÇOGULCU BELEDIYECILIK

Amacinin Kent Konseyini belediye yönetimine katmak oldugunu belirten Baskan Soner Çetin, “Kuracaginiz mahalle meclisleri de halkin yönetime katilmasinda önemli tutacaktir. Biz zaten katilimci ve çogulcu bir belediyecilik anlayisini benimsiyoruz. Pandemi öncesi her 3 ayda bir Çukurova Danisma Meclisini topluyorduk. Odalar, dernekler, üniversite temsilcileri diger sivil toplum kurulusu yöneticilerinin yer aldigi 55 kisilik bu danisma meclisinde ortaya atilan önerileri degerlendirip, uygulanabilir olanlari hayata geçirdik. Mesela; en son mola evi projesini bir engelli annesinin önerisi ile hayata geçirdik. Bir belediye baskaninin her seyi düsünmesi ve bilmesi mümkün degil. Muhtarlarimiz da katilimci ve çogulcu belediyecilik anlayisimizda önemli yer tutuyor. Her Cuma günü yaptigimiz Halk Günlerinde hemsehrilerimizden çok degerli düsünceler çikti. Söylemek istedigim halkin her kesiminin fikirlerini aliyoruz ve onlarin isteklerine göre hareket ediyoruz. Kent Konseyi de katilimci ve çogulcu belediyecilik anlayisimizda önemli bir yere sahip” seklinde konustu.

Resim önizlemesi

TÜM KURUMLARLA UYUM IÇINDEYIZ

Çukurova Kent Konseyi Baskani Aysel Ates de toplantiya katildigi için Baskan Soner Çetin’e tesekkür etti ve belediyenin basarili çalismalarinin devamini diledi. Çukurova Kaymakamligi ile gelistirdikleri bir proje ile görüstüklerini kaydeden Aysel Ates, Valilik, kaymakamlik ve diger tüm kurumlarla birlikte çalismayi önemsediklerini ifade etti.

 



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı