Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

BAŞKAN DEMİR'DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN DEMİR

Uluslar arası Türkiye Öksüz Yetim ve Kimsizleri koruma derneği Başkanı Ramazan Demir ,mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Uluslar arasi Türkiye Öksüz Yetim ve Kimsizleri koruma dernegi  Baskani Ramazan Demir ,mübarek Kurban Bayrami dolayisiyla kutlama mesaji yayinladi.

 Baskan Demir ,mesajinda, bayramlarin birlik, beraberlik, yardimlasma ve dayanisma duygularinin zirveye ulastigi en önemli günler oldugunu vurguladi.

 

 Baskan Demir  mesajinda su görüslere yer verdi: “Ülkemiz ve milletimizin birlik ve beraberligini pekistiren, milli ve manevi degerlerimizin, yardimlasma ve dayanisma duygularimizin önem kazandigi Kurban Bayrami’ni hep birlikte karsilamanin huzurunu ve mutlulugunu yasiyoruz.

Bayramlar karsilikli sevgi, saygi ve hosgörünün kuvvetlendigi, darginliklarin unutuldugu, toplumsal barisin, millet olma bilincinin ve birlikte yasama iradesinin güç kazandigi günlerdir.

Sevgi, kardeslik, hosgörü ve yardimlasma duygularinin tazelenmesine vesile olan bayramlar, geçmis ile gelecek arasinda güçlü bir bagdir. Milli ve dini degerlerin, gelenek ve göreneklerin daha da yogun yasandigi bayramlar sayesinde insanlar arasindaki yardimlasma ve dayanisma duygulari kuvvetlenmekte, birlik ve beraberlik suuru güçlenmektedir.

Bu duygularla idrak edecegimiz Kurban Bayrami’nin ülkemize birlik, beraberlik, sevgi, baris, kardeslik ve huzur getirmesini Cenab-i Allah’tan niyaz eder, basta hemserilerim olmak üzere tüm Islam âleminin mübarek Kurban Bayrami’ni tebrik ederim.”



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı