Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Başkan Erdem, öğrencileri ziyaret etti...

Başkan Erdem, öğrencileri ziyaret etti...

CEYHAN GENÇLİK VE EĞİTİM MERKEZİ YÜZ YÜZE EĞİTİM İÇİN KAPILARINI AÇTI

CEYHAN GENÇLIK VE EGITIM MERKEZI YÜZ YÜZE EGITIM IÇIN KAPILARINI AÇTI

Ceyhan’da birçok ögrenci yetistirerek basarilara imza atan Ceyhan Belediyesi Gençlik ve Egitim Merkezi, tekrar yüz yüze egitim için kapilarini açti. Ceyhan Belediyesi, egitimde firsat esitligi ilkesi kapsaminda CEGEM ile gençlerin gelecege hazirlanmasina katki sunarken, iyi birer meslek sahibi olmalarinin da önünü açiyor. Gerekli tüm tedbirlerin alindigi Ceyhan Gençlik ve Egitim Merkezi’nde 12. sinif ve mezunlara yüz yüze egitim ile gençlerin hayallerini gerçeklestirme konusunda yaninda olduklarini vurgulayan Baskan Erdem; “Ögrencilerimin hayallerini gerçeklestirmek için elimden gelen her seyi yapacagim” dedi.

“Ögrencilerimiz Basarilari Ile Ceyhan’i Gururlandirdi”

Pandemi dolayisiyla ara verilen egitime tekrar baslandigini belirten Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, “Belediyemiz imkanlari ile egitim alan bir çok ögrencimiz büyük basari elde ettiler. Gelecegimizin teminati çocuklarimizin Ceyhan birincisi, bir ögrencimizin Istanbul Çapa Tip Fakültesi, 3 ögrencimizin Tip Fakültesi ve bir çok ögrencimizin rehberlik, psikolojik danismanlik, eczacilik, egitim fakültesi ve hukuk kazanmalari bizleri gururlandirdi. Çocuklarimizin hedeflerine ulasmasi için gerekli önlemleri alarak tekrar egitime basliyoruz” dedi.

“Çocuklarimizin Her Daim Yanindayim”

CEYGEM’i ziyaret ederek egitim alacak ögrenciler ve egitmenlerle istisare yapan Baskan Erdem, “Covid-19’un Türkiye genelinde azalmasiyla birlikte, Ceyhan’da yüz yüze egitime basliyoruz. Ögrencilerimiz her daim yaninda oldugumuzu bilmelerini isteriz. Çünkü yüz yüze egitim almalari konusunda hiç bir süpheleri olmasin. Gerekli tüm önlemlerimizi aldik. Sizlerin sagligi bizim için her seyden önce gelir. Ücretsiz olarak saglayacagimiz yüz yüze egitime 12. Sinif ve mezun ögrencilerimi bekliyorum. Sizlerin her daim yanindayim” ifadelerini kullandi.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı