Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Başkan Kocaispir 14 Şubat’ta 14 Nikah Kıydı

Başkan Kocaispir 14 Şubat’ta 14 Nikah Kıydı

Evlilik tarihlerinin özel olmasını ve unutulmamasını isteyen 14 çift, hayatlarının en mutlu günlerinden birini ölümsüzleştirmek için 14 Şubat Sevgililer Günü’nü seçti. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir 14 Şubat’ta

14 Subat Sevgililer Günü’nde nikah kiydirmak isteyen çiftler için günler öncesinden hazirliklarina baslayan Yüregir Belediyesi, nikah kiyilacak solunu sevgililer günü konseptine uygun olarak süsledi. Askin rengi kirmizinin hakim oldugu salonda çiftler yine kirmizi halidan yürüyerek nikah masasina ulasti. Evlenmek için aylardir bugünü bekleyen ve 14 Subat’i hayatlarinin tarihi olarak evlenme cüzdanina yazdiracak olan çiftler, Yüregir Belediyesi Nikah Salonunda ‘Evet’ dedi.

 

‘SEVGININ ÇOGALMASINI DILIYORUM’

14 Subat Sevgililer Günü’nü çesitli aktivitelerle kutladiklarini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir,“Bugün 14 Subat Sevgililer Günü. Yüregir Belediyesi olarak yogun bir gün yasiyoruz. Evlendirme memurlugumuza yapilan yogun müracaatlar kapsaminda çiftlerimizin nikah akitleri gerçeklesiyor. Ben de belediye baskani olarak bugün 14 Subat’ta 14 nikah kiyiyorum. Nikahini kiydigimiz kardeslerimize bugünün hatirasina küçük hediyeler takdim ediyoruz. Bu özel günde sevginin çogalmasini, eslerin birbirlerini daha çok sevmesini temenni ediyor, tüm çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum.” dedi.

 

Oldukça heyecanli olan ve 14 Subat’i daha da özel kilmak için bugünü nikah tarihi olarak belirleyen çiftler Baskan Kocaispir’e tesekkür etti. Ilk kahvenin damat tarafindan yapilmasinin sözünü alan Baskan Kocaispir ise çiftlere fincan takimi ve cezve hediye etti.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı