Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Başkan Kocaispir’den ‘Hoş Geldin Bebek’ Ziyareti

Başkan Kocaispir’den ‘Hoş Geldin Bebek’ Ziyareti

Yüreğir Belediyesi, yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin ihtiyaçlarının giderilmesine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği “Hoş Geldin Bebek” projesiyle ebeveynlerin mutluluklarına ortak oluyor.

Yüregir Belediyesi, yeni bebek heyecani yasayan ailelerin ihtiyaçlarinin giderilmesine katki saglamak amaciyla gerçeklestirdigi “Hos Geldin Bebek” projesiyle ebeveynlerin mutluluklarina ortak oluyor.
 
Yeni bebek sahibi olan aileleri ziyaret eden Yüregir Belediyesi Sosyal Yardim Isleri ekipleri, bebegin temel ihtiyaçlarini içeren battaniye, sampuan, sabun, pisik kremi, bebek bezi ve islak mendilden olusan set hediye ediyor. 0-6 aylik bebekleri olan ve ‘Hos Geldin Bebek’ uygulamasindan yararlanmak isteyen aileler belediyeyi arayarak kayit olusturuyor.
 
 
Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir de ekiplerin bazi ziyaretlerine katilarak ailelere sürpriz yapiyor. Bu kapsamda esi Raziye Kocaispir ile birlikte Yenidogan Mahallesi sakinlerinden Balli ailesini evlerinde ziyaret eden Baskan Kocaispir, Lütfiye ve Isa Balli çiftini tebrik etti.
 
Arkadaslariyla otururken vuruldu!
Sosyal belediyecilik anlayisiyla dogumdan ölüme kadar vatandasin yanindayiz ifadelerine yer veren Baskan Kocaispir, “Bebek heyecani yasayan ailelerimizin mutluluklarina ortak oluyoruz. Ekiplerimiz bugüne kadar 8 bin 660 ailemize misafir oldu. Yeni dogan bebeklerimizin vatana, millete ve ailesine hayirli bir evlat olmalarini temenni ediyorum.’’ dedi.


  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli