Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Başkan Kocaispir’den Siirt’teki Köy Okullarına Kitap Desteği

Başkan Kocaispir’den Siirt’teki Köy Okullarına Kitap Desteği

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Siirt’teki köy okullarına kitap desteğinde bulundu. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında yaptığı kitap desteği ile gönülleri fetheden Başkan Kocaispir, öğrencilere de bir mektup yazdı.

Yüregir’de açtigi mini mahalle kütüphaneleri ve belediye ekiplerinin ilçede kapi kapi gezerek Yüregirli çocuklara ulastirdigi binlerce kitap destegi ile takdir toplayan Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, bu kez Siirt’teki köy okullarina kitap destegi sagladi. Sosyal Sorumluluk projesi kapsaminda yaptigi bu kitap destegi ile gönülleri fetheden Baskan Kocaispir, ögrencilere yazdigi mektubu da sosyal medya hesabindan  “Ben öyle bilirim ki yasamak; berrak bir gökte çocuklar askina savasmaktir.” notuyla paylasti.

Baskan Kocaispir ögrencilere yazdigi mektubunda; “Sevgili kardeslerim, size bu satirlari bir belediye baskani olarak degil, bir abiniz olarak yaziyorum. Öncelikle hepinize Adana Yüregir’den kucak dolusu sevgiler gönderiyorum. Siirt’te havalarin soguk oldugunu biliyorum. Umarim gönderdigim hediyeler sizi sicak tutmaya yardimci olur. Kitap okuma konusunda da birbirinizle yaristiginizi ögrendim. Bunu duydugum için ne kadar mutlu oldugumu anlatamam.

Degerli yavrularim, sinifinizda su anda pek çok doktor, mimar, mühendis, avukat adayi var. Size inaniyor ve sonuna kadar güveniyorum. Kardeslerim, Adana’da bir Fatih abiniz oldugunu unutmayin. Mektubuma son verirken sizleri yetistiren ögretmenlerinize ve ailelerinize selam eder, hepinizin gözlerinden öperim.” ifadelerine yer verdi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı