Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Başkan Kocaispir Gönüllere Dokundu!

Başkan Kocaispir Gönüllere Dokundu!

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ilçe genelinde incelemelerine ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, ilçe genelinde incelemelerine ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Kisla Mahallesi’ne giderek vatandaslarin talep ve önerilerini yerinde dinleyen Baskan Kocaispir, “Yüregir’imizi, hemsehrilerimizle birlikte yönetiyoruz” dedi.

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, Yüregir’de yasayan vatandaslarin ihtiyaçlarini yerinde tespit etmek ve çalismalari incelemek amaciyla ilçeyi ilmek ilmek dokuyor. Her hafta farkli bir mahallede Cuma namazini eda eden Baskan Kocaispir, ziyaret ettigi mahallelerde kanaat önderleri ile bulusuyor, yasli, hasta ve engeli bireylerin evlerine misafir oluyor. Mahalle sakinleri ile bulusan Baskan Kocaispir, vatandaslarin talep ve önerilerini aliyor, yapilan çalismalar hakkinda detayli bilgi veriyor.

 

TEK TEK DINLEDI, NOT ALDI

Kisla Baraj Cami’nde Cuma namazi sonrasi Nebi Konur’un çay ocaginda mahalle sakinleri ile sohbet eden Baskan Kocaispir, vatandaslari tek tek dinledi. Talep ve önerileri not alan Baskan Kocaispir, devam eden çalismalar ve yeni projelerle ilgili mahalle sakinlerini bilgilendirdi. Hizmetlerinde katilimciligi esas aldiklarini her seferinde vurgulayan Baskan Kocaispir, “Göreve geldigimiz günden bu yana üzerinde durdugumuz en önemli konulardan biri de katilimci belediyecilik olmustur. Yaptigimiz çalismalar hemsehrilerimizin talepleri dogrultusunda gerçeklesirken, hayata geçirdigimiz projelerde de yine hemsehrilerimizin görüslerini aliyoruz. Yüregir’imizi birlikte yönetiyoruz.” ifadelerini kullandi.

HASTA, YASLI, ENGELLI VE HOS GELDIN BEBEK ZIYARETLERI YAPTI

Kisla Mahallesi’nin kanaat önderlerinden ve sevilen simalarindan Ahmet Can’i ziyaret eden Baskan Kocaispir, AK Parti eski il yönetim kurulu üyelerinden Hüseyin Ulu ve eski meclis üyesi Hasan Özdemir’in de evine misafir oldu. Necmettin Gülsoy ve görme engelli Nurettin Özcan’i da evlerinde ziyaret eden Baskan Kocaispir, engelli Mahmut Cankurt’a akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Köprülü Spor Teknik Direktörü Osman Seker’in ailesine hos geldin bebek ziyareti gerçeklestirerek sevinçlerine ortak olan Baskan Kocaispir, ailenin nese kaynagi minik Tutku Zehra ile yakindan ilgilendi. Baskan Kocaispir’e ziyaretlerinde ilgili kurum müdürleri ve meclis üyesi Ünal Sahbazoglu eslik etti.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı