Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Başkan Kocaispir Şantiyede İşçilerle Buluştu

Başkan Kocaispir Şantiyede İşçilerle Buluştu

KOCAİSPİR: “TAM KAPANMADA HİZMETLERİMİZ AKSAMAYACAK”

KOCAISPIR: “TAM KAPANMADA HIZMETLERIMIZ AKSAMAYACAK”

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, 29 Nisan Persembe günü baslayacak tam kapanma öncesi belediye santiyesinde isçilerle bulustu. Tam kapanma sürecinde hizmetlerin aksamadan devam edecegini belirten Baskan Kocaispir aldiklari önlemleri isçilerle degerlendirdi.

Bünyesinde Makine Ikmal Bakim ve Onarim Müdürlügü’nün yani sira Temizlik Isleri, Park ve Bahçeler ve Fen Isleri Müdürlügünü bulunduran Yüregir Belediyesi santiyesi uzun yillar sonra bakim ve onarimdan geçirilerek modernize edildi. Yenilenen santiye alaninda incelemelerde bulunan Baskan Kocaispir, ardindan isçilerle bir araya geldi.

 

29 Nisan Persembe günü saat 19.00’da baslayip 17 Mayis Pazartesi günü saat 05.00’de bitecek olan tam kapanma sürecinde belediye hizmetlerinin aksamadan devam etmesini saglamak amaciyla isçilerle istisarelerde bulunan Baskan Kocaispir, “Santiyemizi ilçe sakinlerimize yakisir sekilde modernize ederek yeniledik. Vatandaslarimiza daha kaliteli hizmet sunabilmek için buradaki araç filomuzu da genislettik. Santiye ziyaretimizde mesai arkadaslarimizla da bir araya gelerek istisarelerde bulunduk.
Tüm dünyayi oldugu gibi sehrimizi de etkisi altina alan salgin sürecinde Yüregir Belediyesi olarak vatandaslarimizi yalniz birakmadik. Sicak yemek, gida destegi, maske dikimi dagitimi ve esnaf desteklerimiz ile elimizdeki tüm imkanlari hemsehrilerimiz için seferber ettik.

Tam kapanmanin uygulanacagi 29 Nisan 17 Mayis tarihleri arasinda da hizmetlerimiz aksamadan devam edecek. Her zaman oldugu gibi bu süreçte mesai arkadaslarimizla birlikte tüm vatandaslarimizin yanlarinda olacagiz. Biraz daha sabirla bu isin üstesinden birlikte gelecegiz. Önce kendimiz ve ailemiz sonra toplum sagligi için kurallara mutlaka uyalim” seklinde konustu.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli