Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Başkan Kocaispir vatandaşların sorunlarını dinledi...

Başkan Kocaispir vatandaşların sorunlarını dinledi...

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Güzelevler Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle genelinde incelemelerde bulunan Başkan Kocaispir esnaf ve mahalle sakinleriyle sohbet etti.

BASKAN KOCAISPIR GÜZELEVLER MAHALLESI’NDE

Yüregir Belediyesi tarafindan her hafta farkli bir mahallede gerçeklestirilen Cuma bulusmalari devam ediyor. Hizmet kalitesine katki saglayan ve vatandaslarin Baskan Kocaispir ile görüserek istek ve önerilerini ilettikleri bulusmalarinin bu haftaki adresi Güzelevler Mahallesi oldu. Güzelevler Camii'nde kilinan Cuma namazinin ardindan esnaf ve vatandaslarla bir araya gelen Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, belediye hizmetleriyle ilgili olarak gelen istek ve önerileri dinledi. Ziyarette Baskan Kocaispir’e, AK Parti Yüregir Ilçe Teskilati üyeleri, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri eslik etti.

Yüregir halkina belediye hizmetlerini her alanda en iyi sekilde sunmak için gayret gösterdiklerini söyleyen Baskan Kocaispir, “Yüregir’de belediyecilik hizmetlerini halkimizin ihtiyaçlarini dikkate alarak yaptik, yapmaya da devam ediyoruz. Geleneksellesen Cuma Bulusmalari ile gücümüzü aldigimiz hemserilerimizle, Yüregir’in gelecegi için hasbihal ediyoruz. Bu bulusmalar, yapilan hizmetlerin anlatilmasina ve hizmet planimizin sekillenmesine katki sagliyor” dedi.

YENI PARK MÜJDESI

Muhtar Hasan Yesil ve mahalle sakinleri ile birlikte mahalle genelinde incelemelerde bulunan Baskan Kocaispir, “Yüregir’de yogun bir hizmet temposu ile çalisiyoruz. Bugün Güzelevler Mahallemizde detayli bir inceleme gerçeklestirdik. Esnafimizi, komsularimizi dinledik. Ihtiyaçlari belirledik. Asfalt ihtiyaci olan sokaklarimizi not aldik. Kisa sürede tamamlayip yenileyecegiz. Mahallemizde yeni bir park için çalismalarimiz basladi. Yeni parkimiza ek olarak bir de çocuklarimiz ve gençlerimiz için basketbol sahasi planliyoruz. Söz verdigimiz gibi her mahallemizde izimiz olacak.” dedi.

 

BUCAK AILESINE ‘HOS GELDIN BEBEK’ ZIYARETI

‘Yüregir’e Hos Geldin Bebek’ uygulamasi kapsaminda mahalle sakinlerinden Bucak ailesinin evine de konuk olan Baskan Kocaispir, ikiz bebekleri Kübra ve Büsra’yi kucaklarina alan Fatma-Resat Bucak çiftini kutladi. Aile ile bir süre sohbet eden Baskan Kocaispir, içerisinde bebek bezi, bebek battaniyesi, sampuan, bebek sabunu, pisik kremi ve kolonyali mendil gibi çesitli bebek bakim ürünlerinin yer aldigi ‘Hos Geldin Bebek’ çantasi hediye etti.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı