Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Başkan Soner Çetin’i duygulandıran gösteri

Başkan Soner Çetin’i duygulandıran gösteri

Kreş öğrencilerinin Çanakkale Zaferi ile ilgili yaptığı mini tiyatro gösterisi Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i duygulandırdı.

Kres ögrencilerinin Çanakkale Zaferi ile ilgili yaptigi mini tiyatro gösterisi Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’i duygulandirdi.

Minikleri büyük bir begeniyle izleyen Baskan Soner Çetin, gösterinin son bölümünde göz yaslarini tutamadi. Baskan Soner Çetin etkinlikle yüzlerce ögrenciyle birlikte Çanakkale Türküsünü söyledi.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, Çanakkale Zaferi etkinliklerinde kres çocuklarinin gösterisinde duygulandi ve göz yaslarina hakim olamadi. Çukurova Belediyesi Kültür ve Tesisler Müdürlügünün birlikte düzenledigi etkinlik Çanakkale ve Adana Sehitleri Parkinda gerçeklestirildi. Etkinlikte konusan Baskan Soner Çetin, 18 Mart Çanakkale Zaferinin hiçbir zaman unutulmayacagini söyledi. Bu önemli parkin yapim hikayesini anlatan Baskan Soner Çetin, “Her yil binlerce ögrencimizi ve vatandasimizi Çanakkale’ye gönderdik. Talep o kadar çok artti ki artik taleplere cevap vermek imkansiz hale gelmisti. Çanakkale Komutanligi ile irtibata geçtik ve onlar bizi yönlendirdi. Böylece bu parki hizmete açtik. Simdi okullar geliyor, vatandaslarimiz ziyaret ediyor ve bu ruhu yasiyorlar” dedi.

Baskan Soner Çetin, Çukurova Gülen Yüzler Semt Kreslerinde egitim alan çocuklarin kendilerine emanet edildigini vurguladi. “Agaç yasken egilir” ifadesini kullanan Baskan Soner Çetin, “Çocuklarimiz kreslerimizde Istiklal Marsi ve Atatürk’ün Gençlige Hitabesini ögreniyor. Biz Atatürk ilkelerinden ayrilmayan ve Cumhuriyet degerlerine bagli çocuklar yetistirmeye çalisiyoruz. Çocuklarimiza bu egitimi veren ögretmenlerimizi kutluyorum” seklinde konustu.

Tarih Ögretmeni Semra Peynirci de konusmasinda Çanakkale Savasini anlatti ve Çanakkale Zaferinin tarihin en görkemli zaferlerinden biri oldugunu söyledi. Konusmalarin ardindan kres ögrencilerinin Çanakkale konulu mini gösterisi büyük begeni topladi. Gösteri sirasinda duygulanan Baskan Soner Çetin gözyaslarina hakim olamadi. Daha sonra Baskan Soner Çetin çocuklarla birlikte Çanakkale Türküsünü söyledi ve ardindan Diorama Salonu gezildi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı