Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Başkan Akay çözüm üretiyor

Başkan Akay çözüm üretiyor

Akay’dan Sanatkara da yaşanabilir Seyhan

Esnaf ve Mahalle ziyaretlerinde yerinde çözüm

Halkin sorunlarini yerinde tespit edip çözüm üretmek için durmaksizin çalisan Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, Seyhan’da faaliyet gösteren siteler ile Akkapi Mahallesi ve Yeni Mahalle’de belediyenin yasama geçirdigi projeleri denetledi.

ATA KAPORTACILAR VE GERI DÖNÜSÜMCÜLER SITELERINE ZIYARET

Belediye Baskan yardimcilari ve teknik ekiplerle birlikte ilk olarak ATIKOP Toptancilar Sitesi arkasinda kurulu bulunan Ata Kaportacilar sitesine gelen Baskan Akay, hurdalarin gelisi güzel atilmasi ve isgaller ile daha yasanilabilir bir bölge olusumu için tespitlerde bulundu.

Akay, teknik ekibin harita ile degerlendirme yaptigi alanda, yesil alan olarak belirlenen bölgedeki isgalin sona erdirilmesi, bölgenin yeniden düzenlenerek esnafin rahat ortamda çalismasina olanak saglanmasi için çalisma yapilmasi talimatlarini verdi.

Ata Kaportacilar Sitesi Baskani Osman Demirkol ise 500 esnafin bulundugu siteye yakin ilgisi nedeniyle Baskan Akay’a tesekkür etti.

Daha sonra Geri Dönüsümcüler Sitesini de ziyaret eden Baskan Akay, bölge esnafiyla yasadiklari sorunlar ve çözümleri konusunda görüs alisverisinde bulundu.

AKAY, YENI VE AKKAPI MAHALLELERINDE MUHTARLARLA BIR ARAYA GELDI

Yeni Mahalle Muhtari Idris Demir’i ziyaret eden Baskan Akay, Adana Tüm Muhtarlar Dernegi Baskani Ata Ürün’ün de hazir bulundugu ziyarette Muhtar Idris Demir’in mahallenin sorunlarinin çözümünü içeren taleplerini dinledi.

AKKAPI DA DÜSLER ATÖLYESI INSAATI VE SPOR TESISI 

Akkapi Mahallesi’nde insasi süren Düsler Atölyesi’ni ve Emekli Dinlenme Evi’nin son durumunu teknik ekiple birlikte inceleyen Baskan Akay, Akkapi Mahallesi Muhtari Zihni Neli’yle birlikte mahallenin ihtiyaçlari, sorunlarinin çözümü konusunda degerlendirmelerde bulundu. Akay, yapimi süren projelerin en kisa zamanda tamamlanarak halkin hizmetine sunulmasi yönünde talimat verdi.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli