Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Başkan Akay, halkı dinleyip çözüm üretiyor

Başkan Akay, halkı dinleyip çözüm üretiyor

Başkan Akay, halkı dinleyip çözüm üretiyor

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, mahalle ziyaretlerinde halkin taleplerine aninda çözüm üretiyor

Baskan Akay, halki dinleyip çözüm üretiyor

Halk istedi, Akay talimati verdi

Akay, “Öncelikleri belirleyip hizmet üretiyoruz”

Sarihamzali halki Akay’i agirladi

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, mahalle ziyaretlerinde halkin sorunlariyla ilgili taleplerini birim müdürlerine aninda verdigi talimatlarla çözüyor.

ÖNCELIKLER BELIRLENIYOR

Seçildigi günden itibaren Seyhanlilarin arasinda olan Baskan Akay, düzenli olarak gerçeklestirdigi mahalle ziyaretlerini kapsaminda Sarihamzali Mahallesinde yasayan yurttaslarla bulustu. Mahalle halkinin sorunlarini ve taleplerini dinleyip notlar alan Akay, halktan gelen talepler dogrultusunda öncelikleri belirlediklerini kaydetti. Seyhan’daki tüm mahallelerde durum tespiti yaptiklarini belirten Baskan Akay “Hizmet sunumunda önceligi hangi konulara verecegimizi inceliyoruz. Yol, park gibi hizmetlerden deforme olmus ve eksik olanlari yenileyecegiz. Seyhanli’nin vergilerini en dogru sekilde kullanip en iyi hizmeti sunmak istiyoruz. Amacimiz görev süremiz içinde halkimizin ihtiyaçlarini karsilayip, yasam standartlarini yükseltecek hizmetler üretmek” dedi.

HALK ISTEDI, BASKAN AKAY TALIMATI AYNI ANDA VERDI

Sarihamzali Mahalle Muhtari Mustafa Akbas’in da hazir bulundugu ziyarette, mahalle sakinleki Sarihamzali 1 Nolu park ile futbol sahasinin yenilenmesini istedi. Baskan Akay, bu talep karsisinda Belediye Baskan Yardimcisi Ramazan Dogru ile Park ve Bahçeler Müdürü Ayse Aksay’i Sarihamzali’ya çagirip halkin talebi dogrultusunda yapilmasi gerekenler hakkinda talimatlari verdi. Baskan Akay, Sarihamzali Mahallesi’ndeki park ve futbol sahasinin bakim, onarim ve düzenleme isi en kisa sürede öncelikli olarak yapilacagini söyledi.

ÇOCUKLARA FUTBOL VE BASKET TOPU

Her yastan mahallelilerin büyük ilgi gösterdigi Akay, çocuklarin yakin ilgisini karsiliksiz birakmadi. Çocuklarla yakindan ilgilenen Baskan Akay çocuklari spor yapmaya tesvik etmek amaciyla onlara futbol ve basket topu hediye etti. 



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli