BAŞKAN AKBİLMEZ’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN AKBİLMEZ’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN AKBİLMEZ’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

BASKAN AKBILMEZ’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Türk Imar Sen Adana Sube Baskani Zakir Akbilmez, Kurban Bayrami nedeniyle yayinladigi mesajinda, “Yerelden genele baris ve kardeslik içerisinde yasamaya ve hosgörü anlayisimizi korumaya devam edecegiz.” dedi.

Türk Imar Sen Adana Sube Baskani Zakir Akbilmez, Kurban Bayrami nedeniyle bir mesaj yayinladi. Akbilmez,“Yardimlasma ve dayanismanin arttigi, kardesligimizin pekismesine vesile olan bir bayrama daha ulasmanin mutlulugu içerisindeyiz.

Kurban Bayrami, kurban ibadetinde bulunmak ve yoksula sahip çikmak gibi manevi bir sorumluluk yükler. Dini vecibelerimizi en uygun sartlarda yerine getirmeyi arzu ederken, bayramlarin sundugu firsatlara hepimiz özen göstermeliyiz. Bayramlar; paylasmaya, yardimlasmaya, misafir olmaya, bir araya gelmeye imkân verir.    

Türk milletinin asirlardir süregelen bir arada olma kültürü yikilmaz kale gibidir.

Yerelden genele baris, kardeslik içerisinde yasamaya ve hosgörü anlayisimizi korumaya devam edecegiz.

Bir yanimizda sevinç ve mutluluk, diger yanimizda üzüntü ve keder. Gelen sehit haberleriyle yüregimiz sizlarken, kahramanlarimizin yazdigi destanlarla gururlaniyoruz. Milletimizin huzur ve güvenligi için görev yapan Mehmetçiklerimizin Allah yar ve yardimcilari olsun. Ay yildizli bayragin dalgalanmasi ugruna vazifede bulunan güvenlik güçlerimizin bayrami kutlu olsun. Uzanan yardim ellerinin birbirine simsiki sarildigi, ibadetlerin kabul oldugu bir bayram diliyorum. Bu duygularla Kurban Bayraminizi kutluyor, Türk-Islam alemine kardeslik, huzur ve hosgörü getirmesini Cenab-i Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi