Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

BAŞKAN AKIN;ÇİFTE STANDARTA TEPKİ GÖSTERDİ

BAŞKAN AKIN;ÇİFTE STANDARTA TEPKİ GÖSTERDİ

BAŞKAN AKIN;ÇİFTE STANDARTA TEPKİ GÖSTERDİ

BASKAN AKIN;ÇIFTE STANDARTA TEPKI GÖSTERDI

Adana’nin Seyhan ilçesinde bulunan Dagli oglu Mahallesinde oturan Bulut ailesini ziyarete giden ASED Baskani Tahir Akin, bir ah çekti bin ah isitti.

 Daglioglu mahallesinde Bulut ailesine ziyarete giden Ased Baskani Tahir Akin, buradaki vatandaslarin sorunlarini dinledi.

Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’in hizmette çiftte standart uyguladigini iddia ederek burada oturan kesimin hemen hemen tamami Dogudan gelen Kürt kesim oldugunu hatirlatan mahalle sakinleri ‘’Sayin Karalar, seçimden önde geldi bizlere bir çok  vaatlerde bulundu.Seçimi kazandiktan sonra birakin verdigi sözleri yerine getirmek yüzümüze kapilari kapatti diyerek ASED Baskani Tahir Akin’a dert yandilar.

 

AKIN;ADANA KARALAR BAGLI

Baskan Akin, ise yaptigi konusmasinda sunlari söyledi. ‘’Adana Büyüksehir Belediye baskani Zeydan Karalar, Baskanliga seçildikten buyana sadece bir tarafa hizmet ettigi,yoksul ve gariban kesimin sesine ise kulagini tikadigini söyledi.

Adana Seçimden sonra soyadi gibi Karalar bagladigini kaydeden Akin, ‘’Adana Hüseyin Sözlü’den sonra Modern kentlesmeden çikmis, adeta köye dönüsmüstür.Insanlar hizmet Beklerken geçmis dönemde yapilan ve yarim kalan hizmetleri dahi yapmaktan aciz Belediyecilikte bir adim bile  öte gidilmemistir..Adana Kendi Kaderiyle bas basa birakilmis.Insanlarimiz sefalet içerisinde yasamaktadirlar’’diye konustu.

 

Belediyenin asli görevlerinin hiçbirinin varos mahallelere yapilmadigini ileri süren Akin; ASED olarak bizler Adana halkinin sesi olacagiz,Bu Millet sizden hizmet bekliyor. Hizmete susamis Adana’ya artik bir el atilsin bir yil geçti ne bir hizmet ne bir ilerleme vardir. Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’in bu çifte standarttan vazgeçip bu insanlarinda biran önce yardima kosmasini istedi.

Öte yandan aileye yardimda bulunan Baskan Akin,7/24 saat görevde bulunan Saglik çalisanlarini da unutmayarak Ülkemiz bu zor süreçten geçtigi su günlerde Korona virüsüyle mücadele eden Halkin sagligiyla yakindan ilgilenen tüm Doktorlarimiza saglik çalisanlarimiza Allah güç kuvvet versin. Allah onlardan razi olsun diyerek sözlerini tamamladi



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli