BAŞKAN AYDAR’DAN ELAZIĞ İÇİN YARDIM ÇAĞRISI

BAŞKAN AYDAR’DAN ELAZIĞ İÇİN YARDIM ÇAĞRISI

BAŞKAN AYDAR’DAN ELAZIĞ İÇİN YARDIM ÇAĞRISI

BASKAN AYDAR’DAN ELAZIG IÇIN YARDIM ÇAGRISI

 

Ceyhan Belediyesi Elazig’da gerçeklesen 6,8 siddetindeki depremde zarar gören vatandaslar için yardim kampanyasi baslatti.   Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar depremzedelerin, isinma, barinma ve yiyecek ihtiyaçlarini karsilayacak her türlü yardim için vatandaslara yardim çagrisi yapti.

Türkiye’nin dört bir tarafindan yardim elinin uzandigi Elazig’a bir yardim eli de Ceyhan’dan uzandi. Ceyhan Belediye Baskani tarafindan evleri yikilan ya da hasar gördügü için sokakta yasamak zorunda kalan depremzedelere gönderilmek üzere yardim toplaniyor.

 

 

“Biz Depremin Acisini Biliriz, Tüm Kalbimizle Elazig’in Yanindayiz”

 

1998 yilinda yasanan büyük Ceyhan depremini hatirlatan Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar; Maalesef biz de Türkiye’nin büyük bir bölümü gibi depremin acisini biliriz. 1998 yilinda yitirdigimiz 145 canin acisini hala yasiyoruz.  Ancak ne yazik ki deprem ülkemizin bir gerçegi. Olmadan önce olacagini bilerek yasamamiz gereken bir afet.  Elazig’da da en aci sekilde yasandi.  Simdi yaralari sarma, destek olma zamani. Biz de bir yardim kampanyasi baslattik.  Tüm kalbimizle Elazig’in yanindayiz. Elazig’a gönderilmek üzere Hayir Çarsimizda Elazig için kislik kiyafet, battaniye, bakliyat, çocuk bezi, mama, isitici ve benzeri ürünleri toplayip  deprem bölgesine ulastiracagiz.  Ülkenin dört bir yanindan yardim ulastirildigi için gönderecegimiz yardimlar siraya kondu. Bu nedenle yardim toplamak için henüz vaktimiz var. Tüm Ceyhanli hemsehrilerimi yardim kampanyasina destek olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandi.