Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

BAŞKAN AYDAR;10 AYDA 5 YILLIK HİZMETİ BİTİRDİ

BAŞKAN AYDAR;10 AYDA 5 YILLIK HİZMETİ BİTİRDİ

BAŞKAN AYDAR’DAN CEYHANLILARA SABIR VE ANLAYIŞ ÇAĞRISI

BASKAN AYDAR’DAN CEYHANLILARA SABIR VE ANLAYIS ÇAGRISI

 

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar,  1923 yilinda kurulan Ceyhan Belediyesi’nin alt yapi sorunlarinin 2020 yilinda çözüleceginin müjdesini verdi. Ceyhanlilardan alt yapi degistirilene kadar olusacak aksakliklar için sabirli olmalarini istedi. Anlayis bekledigini iletti.

 

2011’de çikan yasa geregi insan sagligini tehdit eden asbest borulari degistirmek için Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’in direktifiyle Ceyhan’da kapsamli bir çalisma baslatan Adana Büyüksehir Belediyesi Yatirimlar Daire Baskanligi Su ve Insaat Sube Müdürü Mustafa Karakütük ve beraberindeki heyet Ceyhan’da yapacaklari alt yapi çalismalari için Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar ile görüstü.

 

“Önümüzde Zorlu Bir Süreç Var, Sabir ve Anlayis Bekliyoruz”

 

 Ceyhan genelinde toplamda 270 km alt yapi çalismasi yapilacagini bildiren Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar ; “ Alt yapi çalismasinin 100 km’lik kismini tamamladik. Geriye kaldi 170 km. Ceyhan Belediyesi 1923 yilinda kurulmus bir belediye. Yil 2020,  simdi alt yapi çalismasini Büyüksehir Belediye Baskanimiz Zeydan Karalar baslatiyor.  Önümüzde zorlu bir süreç var. Hemsehrilerimin yillardir asfalt bekledigini biliyorum. Ama biz de önceki yönetimlerin yaptigi gibi alt yapi sorununu gidermeden asfalti dökersek Ceyhan kanserli borulardan su içmeye devam eder.  Yapilan yollar her su patlaginda, her arizada yeniden kazilir. Bu köstebek yuvasi gibi yollardan kurtulmak mümkün olmaz. Çalismalar süresince hemsehrilerimin anlayis göstermesini rica ediyorum. Hem Büyüksehir Belediyemiz hem de biz; gece gündüz demeden, soguk, sicak demeden Ceyhan için çalisiyoruz. Ama zamana, sabra ve anlayisa ihtiyacimiz var. ” ifadelerini kullandi.



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı