Bugün, 21 Eylül 2024 Cumartesi

BAŞKAN AYDAR “ASFALTSIZ MAHALLE KALMAYACAK”

BAŞKAN AYDAR “ASFALTSIZ MAHALLE KALMAYACAK”

BAŞKAN AYDAR “ASFALTSIZ MAHALLE KALMAYACAK”

BASKAN AYDAR “ASFALTSIZ MAHALLE KALMAYACAK”

 

Ceyhan Belediyesi, vatandaslarin daha kaliteli ve konforlu ulasim saglamasi için baslattigi asfalt atagina yenilerini ekledi. Belediye Baskani Kadir Aydar, Ceyhanlilari  köstebek yuvasina dönen yollardan kurtaracaklarini belirtti.

 

Adana Büyüksehir Belediyesi ile Ceyhan Belediyesi, Gaziosmanpasa Mahallesi'nde asfalt çalismalarina basladi. Ceyhan’da bozuk yol birakmamak için çalismalarini yogunlastiran ekipler, ilçe genelinde baslattigi sicak asfalt çalismasina Gaziosmanpasa Mahallesi'nde tüm hiziyla devam ediyor.

 

Ceyhan genelinde asfalt çalismalarinin sürdürdügünü belirten Baskan Aydar, “Ceyhan Belediyesi olarak ekiplerimiz bu yaz sezonunda sicaklara ragmen çalismalarini titizlikle sürdürmektedir. Bilindigi gibi daha önce birçok mahallemizde asfalt çalismalarimizi gerçeklestirdik. Sokaklarin yani sira caddelerde tam kaplama asfalt islemi gerçeklestiriyoruz. Sehrimizde altyapisi biten ve yeni yerlesim yerlerinin bütün yollarini program dahilinde asfaltlayarak vatandaslarimizin hizmetine sunmus olacagiz.” dedi.



  • Cumartesi 30.9 ° / 21.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 26.1 ° / 19 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 29.1 ° / 19.5 ° Güneşli