Tarih: 17.09.2019 16:42

BAŞKAN AYDAR “ASFALTSIZ MAHALLE KALMAYACAK”

Facebook Twitter Linked-in

Karikatür Kitabinda yerinizi alin

Çukurova Belediyesi’nce bu yil 4’üncüsü düzenlenen Uluslararasi Karikatür Festivali’ne özel Karikatür Kitabi hazirlaniyor. Karikatür Kitabinda yer almak isteyen karikatüristlerin eserlerini 1 Ekim’e kadar Çukurova Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü’ne teslim etmeleri gerekiyor. Festival 15-16 Kasim tarihlerinde düzenlenecek.

Çukurova Belediyesi, 15-16 Ekim’de gerçeklestirilecek 4. Uluslararasi Karikatür Festivali için özel Karikatür Kitabi hazirliklarina basladi.

Festival kapsaminda hazirlanacak kitapta yer almak isteyen karikatüristlerin eserlerini 1 Ekim tarihine kadar Çukurova Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü’ne teslim etmeleri gerekiyor. Eser teslim eden tüm karikatüristlerin karikatürleri özel olarak hazirlanacak Karikatür Kitabinda yer alacak.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, her yil büyük ilgi gören Karikatür Festivali’nin bu yil daha görkemli geçecegini belirterek, “Festivalle ilgili hazirliklarimiz aylar öncesinden basladi. Kisa zaman içerisinde de bu hazirliklar tamamlanacak. Festival kapsaminda bu yil Karikatür Kitabi hazirliyoruz. Karikatürcüler her konuyu içeren karikatürlerini bize ulastirsinlar. Bize ulasan karikatürleri kitap haline getirecegiz. Olusturulacak Karikatür Kitabi eser sahiplerine ve festivale katilanlara sunulacak. Ortaya önemli bir eser çikacak” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —