Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

BAŞKAN AYDAR, DÜĞÜN TÖRENLERİNDE HEMŞEHRİLERİNİ YANLIZ BIRAKMADI

BAŞKAN AYDAR, DÜĞÜN TÖRENLERİNDE HEMŞEHRİLERİNİ YANLIZ BIRAKMADI

BAŞKAN AYDAR, DÜĞÜN TÖRENLERİNDE HEMŞEHRİLERİNİ YANLIZ BIRAKMADI

BASKAN AYDAR, DÜGÜN TÖRENLERINDE HEMSEHRILERINI YANLIZ BIRAKMADI

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, hafta sonu mesaisini yogun geçirdi. Ceyhan’in genç ve dinamik Baskani Aydar katildigi 12 ayri dügün töreninde hemsehrilerini yalniz birakmadi.

Kurban Bayrami telasi dolayisi ve okullarin açilmasindan önce dügünler için acele edilmesi hafta sonu vatandaslari bir dügünden bir dügüne adeta kosusturarak tatli bir telas yasanmasina neden oldu.

Belediye Baskani Kadir Aydar hafta sonu katildigi merasimler ve kiydigi nikâhlarla ilgili açiklamasinda vatandaslarin davetlerine icabet edip onlarin mutluluklarina ortak olmaktan büyük sevinç ve heyecan duydugunu belirtti.

Baskan Kadir Aydar hafta sonu dünya evine giren

Erdi & Emine, Hasan & Semiha, Idris & Büsra, Halil & Büsra, Vedat &Yeliz, Sefer & Aysegül, Tayfun & Huriye Ebru, Aydin & Esra, Abdullah & Mühsine, Soner & Keziban, Serkan & Fatma Nur, Merve & Ali  çiftlerinin mutluluklarina ortak oldu.

Baskan Kadir Aydar, hafta içi yogun programlariyla mesaisini harcarken, hafta sonu dügün törenlerine katilarak zamanini halkla iç içe geçirmeye devam etti. Ceyhan'in daha iyi hizmet alabilmesi için gecenin ilerleyen saatlerine kadar mesaisini harcayan Baskan Aydar, basarili çalismalara imza atma sirrini da azim ve kararlilik olarak gösterdi.

Hemsehrilerimizin her daim  yaninda olacagiz sözüyle yola çikan Ceyhan Belediye Baskani Aydar, hafta içi ve hafta sonu yogun is temposuyla bu sözünü  yerine getiriyor. Bu hafta sonu 12 dügün törenine katilarak genç çiftlerin mutluluklarina ortak olan Baskan Aydar , gençlerimizin en güzel günlerini paylasmaktan mutluluk duydugunu ifade etti.

Baskan Aydar açiklamasinda, “Her firsatta halkimizla birlikte olmaya devam ediyoruz. Mutluluklarinda da dar günlerinde de yanlarinda olacak, belediye olarak üzerimize düsen her konuda gerekli destegi verecegiz. Dügün, nikâh ve sünnet gibi merasimlerde de ayni sekilde ailelerin ve gençlerimizin heyecan ve mutlulugunu paylasiyoruz. Geçtigimiz hafta sonu da bu anlamda yogun geçen günlerimizdendi. Her zaman vatandaslarimizin yaninda olmaktan büyük sevinç duyuyor, çiftlerimize mutluluklar diliyorum.” dedi.

Sayginin ve sevginin oldugu bir evliligin  hayat boyu huzur ve bereket getirdigini belirten Baskan Aydar'i dikkatle dinleyen çiçegi burnunda genç çiftler, kendilerini yalniz birakmayan Baskan Aydar'a tesekkürlerini ilettiler.



Anahtar Kelimeler:
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli