Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

BAŞKAN AYDAR, MUCİZE ÇOCUĞU UNUTMADI

BAŞKAN AYDAR, MUCİZE ÇOCUĞU UNUTMADI

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 27 Haziran 1998 Ceyhan Depremi'nde enkazın altından kurtarılan “mucize çocuk” Emircan ile depremin yıldönümünde bir araya geldi.

BASKAN AYDAR, MUCIZE ÇOCUGU UNUTMADI


Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, 27 Haziran 1998 Ceyhan Depremi'nde enkazin altindan kurtarilan “mucize çocuk” Emircan ile depremin yildönümünde bir araya geldi.

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, 1998 Depremi'nin 21’inci yildönümünde, Inönü Bulvari'ndaki Bahçeciler Apartmani'nda babaannesi Atifet, annesi Hülya, yengesi Ayse ve kuzeni Eray'i kaybeden Emircan Erdogan’i makaminda agirladi. 14 aylikken, 6 katli apartmanin enkazindan 9 saat sonra sag olarak kurtarilan ve dünya gündemine 'Mucize bebek' olarak yansiyan Emircan’a bassagligi dileyen Baskan Aydar, her zaman yaninda olacagini dile getirdi.

27 Haziran 1998 depreminin tarihe büyük bir aci olarak kazindigini belirten Baskan Aydar, “Yasanan dogal afette agir kayiplar vermenin üzüntüsünü yasarken, Rabbim mucizelerde yasatti. Emircan kardesim onlardan biridir. Bugün saglikli bir sekilde karsimizda görmek, bir nebze de olsa yüregimize su serpmektedir. Ben acisini paylasiyor ve her zaman yaninda olacagimi bilmesini istiyorum.” ifadelerini kullandi.

21 yasindaki Emircan Erdogan ise, “Baskanimizin misafirperver ve cana yakin olmasi beni duygulandirdi. Daha önce hiçbir baskandan böyle bir ilgi görmedigim ve beklemedigim için beni mutlu etti. Yakin ilgi ve alakasindan dolayi Baskanimiz Kadir Aydar’a cani gönülden tesekkür ederim.” dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı